Rahapalvelu

 • rahapalvelurahapalvelu

 • Tiedot

  Rahapalvelu on uusi 50-4000 euron tililuotto nopeaan rahan tarpeeseen. Rahapalvelu tarjoaa takaisinmaksuaikaa 3-36 kuukautta. Voit saada ensimmäisen noston ilman nostokuluja ja 0% korolla Rahapalvelun uutena asiakkaana.

  Uuden asiakkaan etu on siis jopa 2000 euron luotto kuukauden korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla. Luotto siirretään tilillesi 15 minuutin kuluessa ja luottoa voi hakea palvelusta milloin tahansa. Maksat luotosta takaisin kuluja vain nostetun lainasumman perusteella. Kyseessä on turvallinen ja suosittu palvelu tunnetulta lainanmyöntäjälltä, jonka palveluilla on pankkejakin tyytyväisemmät asiakkaat (EPSI rating 2016).

  Näin haet lainan nopeasti – rahat tilille 15 minuutissa

  Rahapalvelun luoton hakeminen on helppoa ja täysin ilmaista. Näin haet lainaa heti tilille: Tunnistaudu palveluun verkkotunnuksilla ja täytä luottohakemus. Luottopäätöksen saat heti ja lainaa ilman vakuuksia saat siis heti. Hakemisesta ei aiheudu kuluja, vaan maksat kuluja vain nostetun luoton perusteella.

  Kirjautuneena sisään palveluun voit tehdä nostoja omalle pankkitilillesi. Nostot siirretään asiakkaan tilille keskimäärin 15 minuutissa palvelun aukioloaikoina klo 8-22. Kun haluat rahat nopeasti tilille, tililuotto -hakemus ja nostot kannattaa tehdä tuolloin. Luoton käyttäminen palvelun avulla on helppoa ja vaivatonta sekä lisäksi nopeaa.

  Rahapalvelu ja luoton takaisinmaksu

  Kuluja ja korkoa maksetaan ainoastaan nostetusta luotosta. Hinnasto ja ehdot kannattaa katsoa palvelusta lainaa hakiessa ja tutustua niihin huolella. Mikäli sinulla ei ole avointa luottosummaa takaisinmaksettavana, ei sinun tarvitse myöskään maksaa kuluja. Palvelun luottorajaa voi pitää menojen varalla, vaikka et luottoa juuri nyt tarvitsekaan.

  Rahapalvelun asiakaspalvelusta vastaa Credit24. Mikäli asiakkaalla on jo olemassa oleva Credit24 tili, hän ei voi hakea Rahapalvelun luottoa, vaan hänet ohjataan Credit24 palvelusivulle.

  Yritys

  IPF Digital Finland Oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, joka on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc konsernia. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 7 000 ihmistä ja toimintaa on 13 maassa. Konserni on kasvava kansainvälinen yritys. IPF Digitalin tuotemerkit Suomessa on Credit24 ja Rahapalvelu.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Rahapalvelu”

  1. Lauri K. Rahapalvelu
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Uusi palvelu ja voin suositella nopeasti luottotili käytössä

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *