Fleksiluotto

 • fleksiluotto-1fleksiluotto-1

 • Tiedot

  Fleksiluotto tarjoaa joustavaa pikalainaa 2100 euron nostorajalla. Ensimmäinen nosto 0% nostokuluilla. Fleksiluoton laina on joustava tililuotto, jota voit käyttää vapaasti ja tehdä nostoja 2100 euroon saakka. Onko lähiaikoina tulossa suurempi hankinta tai matka, etkä tiedä vielä tarkkaan paljonko tarvitset rahoitusta? Fleksiluotolta saat joustavan ratkaisun.

  Fleksiluotolta ensimmäinen nosto jopa 2100 euroa ilman nostoprovisiota! Tilin avaaminen on myös maksutonta. Seuraavista nostoista veloitetaan nostopalkkio ja nostetusta luoton määrästä peritään kuukausittain palvelun mukaista korkoa. Tutustu joustavaan Fleksiluoton lainaan ja ota tililuotto käyttöön heti.

  Jatkuva tililuotto nopeasti käyttöön

  Fleksiluotto on jatkuva tililuotto, jossa luottolimiittiä voi hakea ja nostoja tehdä 2100 euroon saakka. Ensimmäinen nosto myös samaan rajaan asti ilman nostoproviisiota. Kunhan olet täyttönyt hakemuksen ja luotto on myönnetty, voit tehdä ensimmäisen noston vaikka heti.

  Lainapäätös Fleksiluotolta heti

  Jos tarvitset rahaa nopeasti, Fleksiluoton helppokäyttöinen nettilainahakemus voi olla kuin tehty sinua varten. Tavoite on tehdä lainapäätös heti. Olet jo lähellä rahojen nostoa, kun täytät nettihakemukseen henkilötietosi, yhteystietosi ja pankkitilisi ja tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla palvelussa. Asiakaspalvelun aukioloaikoina rahat siirtyvät tilillesi jopa vartin sisällä.

  Fleksiluotto tarjoaa monipuolisen asiakaspalvelun

  Eräs seikka joka yhdistää luotettavia lainapalveluita on kattava asiakaspalvelu. Vaikka palvelua ei juuri nyt tarvitsisikaan, on huojentavaa tietää, että tarvittaessa laadukasta asiakaspalvelua on saatavilla, kun sitä tarvitsee. Fleksiluotto tarjoaa kaikki perinteiset asiakaspalvelukanavat hyvällä tavoitettavuudella ja lisäksi asiakaspalvelu-chatin, jossa voi kysyä kysymyksensä Fleksiluotolta reaaliaikaisesti.

  Fleksiluotto on virtuaalinen luottokortti

  Fleksiluoton palvelu toimii kuten virtuaalinen luottokortti, eli tililuotto on jatkuvasti käytössä nostojasi varten. Nostoja voi tehdä nostorajan puitteissa haluamansa määrän. Laskun saat palvelusta kuukausittain, josta selviää nostoihisi perustuvat maksuerät. Tilinhoitokustannuksia ei ole ja tilin avaaminen on ilmaista. Avaa nyt jatkuva luotto; se on yksinkertaisen helppoa ja joustavaa.

  Fleksiluotolta joustavasti lainaa myös mobiililla

  Verkkopalvelun tietokoneella käytön lisäksi voit tehdä helposti nostoja myös mobiililaitteellasi. Palvelu toimii myös mobiililaitteella ja kulkee mukanasi ikään kuin virtuaalinen luottokortti. Voit hallita luottotiliäsi ympäri vuorokauden ja katsoa tilitapahtumiasi myös paikasta riippumatta. Esimerkiksi eräpäivän lähestyessä voit helposti katsoa maksutiedot vaikka matkoilla ollessasi.

  Yritys

  Fleksiluoton taustalla on kansainvälinen pienlainayritys 4finance Oy. Yrityksen kansainvälisesti tunnettu, kertaluottoihin keskittynyt pienlainapalvelu on Vivus. Fleksiluotto poikkeaa Vivuksesta siten, että se on virtuaalinen luottotili. Yrityksellä on toimipaikka Helsingissä.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Fleksiluotto”

  1. Miisa K. Fleksiluotto
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Laina oli kuluton ensilaina kuten mainittiin, kiitokset

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *