Simplia

 • simplia-1simplia-1

 • Tiedot

  Simplia välittää lainaa ilman vakuuksia 500–40000 euroa. Simplia kilpailuttaa lainat, joihin ei vaadita vakuuksia tai takaajia ja joista voit myös nostaa rahat tilille jopa saman päivän aikana. Simplian avulla sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saat useita luottotarjouksia, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

  Simplia välittää lainoja ja toimii luottovertailijana puolestasi, jolloin saat paremmat mahdollisuudet edulliseen lainaan. Korko määräytyy asiakaskohtaisesti ja se sisältyy sinulle toimitettavaan lainatarjoukseen.

  Simplia luottohakemuksella monta tarjousta, joista valitset parhaan

  Lainan hakeminen tapahtuu palvelun etusivulta löytyvällä helppokäyttöisellä lomakkeella. Syötät vaan tarvitsemasi summan, laina-ajan ja muut tarvittavat tiedot helppokäyttöiseen lomakkeeseen, jolloin olet jo askeleen lähempänä edullista lainatarjousta.

  Lainahakemuksen alkuvaiheessa sinulta kysytään lainan käyttötarkoitusta, joka voi olla jokin seuraavista: lainojen yhdistäminen, moottoripyörä-, vene- tai autolaina, lääkärikulut, häät, matkailu, remontointi tai muut kulut. Tämän tarkempaa kyselyä lainan käyttötarkoituksesta ei tarvitse täyttää.

  Hakemuksen täytettyäsi saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Huomaa, että hakemuksen jättäminen ei ole sinulle maksullista, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit vertailla saamiasi tarjouksia ja tehdä päätöksen lainatarjouksen hyväksymisestä kaikessa rauhassa.

  Luottotarjousten vertaileminen

  Luottotarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaiskuluihin. Kokonaiskulu muodostuu vuosittaisesta korosta sekä luotonhoitomaksuista, joita voivat olla avausmaksu ja kuukausimaksu. Esimerkkitapauksessa 10 000 euron lainalle 6 vuoden takaisinmaksuajalle muodostuu todelliseksi vuosikoroksi 10,47%.

  Suuremmat lainasummat

  Mikäli tarvitset enemmän luottoa kuin 40 000 euroa suosittelemme kääntymään pankin puoleen, jotta voit saada mahdollisimman edullisen tarjouksen suurellekin lainasummalle. Myös pankkien lainahakemusten tekeminen onnistuu sähköisti, joten kannattaa tarkistaa ainakin: OsuuspankkiDanske BankNordeaAktiaÅlandsbankenHandelsbankenS-pankkiPOP pankki.

  Simplian luottovertailu soveltuu sinulle myös, jos tarkoituksesi on lainojen yhdistäminen, mikä kannattaa mainita hakemusta tehdessä.

 • Arvostelut

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *