Bank Norwegian

 • bank-norwegian-lainabank-norwegian-laina

 • Tiedot

  Bank Norwegian kautta saat lainaa 1000–50000 euroa ilman vakuuksia. Lainan hakeminen on helppoa ja voit saada edullisen lainan tilillesi nopeasti. Bank Norwegian on moderni ja nykyaikainen verkkopankki, jonka tarjontaan kuuluvat edulliset lainat nopealla lainapäätöksellä.

  Bank Norwegian myöntää lainan helpolla hakemuksella

  Lainaa voidaan myöntää 23 vuotta täyttäneelle henkilölle, joka täyttää muut lainanmyöntöehdot. Muita ehtoja ovat asuinpaikka Suomessa, matkapuhelinliittymä sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen. Pankki tekee lainanhakijoille henkilökohtaisen luottokartoituksen, joka perustuu hakijan tuloihin ja menoihin sekä muihin tietoihin. Hakemus on suunniteltu nopeasti täytettäväksi ja helppokäyttöiseksi ja se löytyy verkkopalvelusta.

  Bank Norwegianin lainassa on edulliset lainaehdot

  Lainan haku tapahtuu verkossa lainapalvelun sivuilta löytyvällä lomakkeella. Lainaa voidaan myöntää 1000 euron ja 50000 euron välillä riippuen hakijan tarpeesta ja maksukyvystä. Laina-ajan hakija voi määrittää melko vapaasti 12 kuukauden ja jopa 15 vuoden välillä. Tämän vuoksi Bank Norwegianin laina soveltuu myös lainojen yhdistämiseen yhdeksi lainaksi. Suuremmankin summan voi maksaa takaisin itselleen sopivalla aikataululla.

  Bank Norwegian tarjoaa lainaa, jonka korko on 8,99 – 22,49 %. Korko määräytyy hakijan luottokartoituksen perusteella. Muita kuluja ovat lainan perustamiskustannus 45/95 euroa riippuen lainamäärästä ja tilinhoitomaksu 5 euroa kuukaudessa.
  Lainan voi maksaa milloin tahansa takaisin joko osittain tai kokonaan ilman lisäkustannuksia. Bank Norwegian -asiakaspalvelu palvelee sinua mahdollisissa muutostilanteissa ja myös jos haluat maksaa lainan kerralla takaisin. Hae lainaa ilman vakuuksia heti jopa 50000 euroa palvelun sivuilta. Lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa heti tilille.

  Yritys

  Bank Norwegian lainaa edullisesti jopa 50000 euroa kulutusluottoa. Norjassa vuonna 2007 perustettu pankki toimii pohjoismaissa ja myös Suomessa vuodesta 2016 alkaen. Bank Norwegianin lainatuote on kulutusluotto heti yksityishenkilöille. Korko ja kulut ovat kulutusluottojen joukossa edullisimmasta päästä ja se määräytyy lainanhakijan tietojen perusteella.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Bank Norwegian”

  1. Kalle J. Bank Norwegian
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Myönnettiin laina, se oli jopa hieman edullisempi mitä osasi odottaa. Suosittelen!

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *