Cashbuddy

 • cashbuddycashbuddy

 • Tiedot

  Cashbuddy tarjoaa lainaa 1000–3000 euroa ja rahat siirtyvät tilille nopeasti. Cashbuddy on kotimainen lainapalvelu, joka tekee lainapäätöksen nopeasti. Lainaa saat helposti täyttämällä yksinkertaisen nettihakemuksen. Laina-ajat voivat olla yhdestä vuodesta alkaen aina viiteen vuoteen asti.

  Cashbuddyn palvelusta näet lainalaskurilla, millaiseksi lainasumma ja kuukausierä muodostuvat eri valinnoilla. Hakemuksen hyväksymisen perusehtoina ovat vähintään 20 vuoden ikä ja säännölliset tulot. Lainan voit käyttää mihin haluat vapaasti.

  Cashbuddy lainaa rahat tilille jopa minuuteissa

  Cashbuddy myöntää lainaa 20 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla on säännöllisiä tuloja. Tuloiksi katsotaan esim. tuet, palkka ja eläke. Eräs lainan edellytyksistä on, että hakijalla on moitteeton luottohistoria. Lainaa hakiessa täytyy myös olla Suomen kansalainen.
  Jos olet jo nykyinen Cashbuddyn asiakas, voit saada korotusta lainasummaasi, mikäli takaisinmaksukykysi on riittävä. Jos tarvitset lisää lainaa, kannattaa harkita myös lainan kilpailutusta tai lainojen yhdistelemistä yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen on pitkällä aikavälillä kannattavaa, koska tällöin tarvitsee maksaa kuluja vain yhdestä lainasta ja mahdollisesti voit saada lainaa myös paremmalla korolla ja muilla ehdoilla.

  Tarvitsetko lainaa 3000 heti tilille tai vielä suuremman summan nopeasti? Suosittelemme siinä tapauksessa katsomaan myös muita lainapalveluita, kuten Credit24Ostosraha ja Halino. Näistä palveluista voit saada hieman enemmän lainaa kuin Cashbuddylta ja heiltä on mahdollista myös nostaa luotto heti tilille. Huomioi, että suuremmissa lainoissa myös tulovaatimukset ovat suuremmat. Lainan hakeminen tietysti aina kannattaa, koska se ei ole hakijalle sitovaa, vaan tarjouksia voi vertailla kaikessa rauhassa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Cashbuddy”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *