Komplett Bank

 • komplett-bank-lainakomplett-bank-laina

 • Tiedot

  Komplett Bank myöntää edullisen lainan 1000-50000 euron lainasummalle. Joustoluotto on edullinen sekä aidosti joustava laina, jossa ei ole lyhennyspakkoa. Minimilyhennys on aina niin halutessasi pelkästään lainan korko, jonka maksaminen riittää kuukausittain. Voit hakea oman nostorajan käyttöösi nopeasti ja avata Joustoluotto-tilin.

  Vakuuksia tai takaajia ei tarvita lainalle. Komplett Bank tarjoaa markkinoiden edullisimman joustolainan ilman vakuuksia ja lyhennyksen aikataulu on siis täysin päätettävissäsi.

  Komplett Bank kysyy heti tarvittavat tiedot: nopea lainapäätös

  Komplett Bankin Joustoluotto on markkinoiden edullisin ja se myös tarjoaa täysin joustavan aikataulun. Lainasumman lyhentäminen on täysin sinun päätettävissäsi, joten voit aina halutessasi lyhentää minimierää eli korko lainasummalle + 5e/kk tilinhoitomaksu. Joustoluottoa voit käyttää aina tarvittaessa, eikä lainatarjouksen kysyminen palvelusta maksa tai sido hakijaa mihinkään.

  Summa siirretään tilillesi noin puolessa tunnissa siitä, kun olet hyväksynyt sinulle tarjotun lainapäätöksen. Voit siis katsoa sinulle myönnettävän lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Päätät vain lainasumman ja palvelun lomake opastaa sinua täyttämään muut tarvittavat tiedot.

  Komplett Bank Joustoluotto on edullinen laina ilman lyhennyspakkoa

  Kun tarkoitus on nostaa lainaa edullisesti, on Komplett Bankin laina ohittamaton valinta, koska markkinoilla ei ole tällä hetkellä montaa kulutusluottoa, joka olisi yhtä edullinen lainatuote ilman lyhennyspakkoa.

  Joustoluoton korko määräytyy asiakaskohtaisesti nimelliskoron ollessa väh. 4,9% ja enimmillään 19,90%. Todellinen vuosikorko on hieman nimelliskorkoa suurempi, koska siihen sisältyvät muut kulut, kuten kuukausittainen tilinhoitomaksu ja lainan avausmaksu. Todellinen vuosikorko on keskimäärin noin 15%. Kyseessä on siis halvin Joustoluotto. Katso tarkat tiedot lainan kuluista palveluntarjoajan sivuilta.

  Esimerkkilainassa 10 000 euroa 5 vuoden maksuajalla korko on 12,6%, todellinen vuosikorko 14,9% ja avausmaksu 95€ sekä tilinhoitopalkkio 5 €/kk, mikä tekee yhteensä lainalle kokonaiskustannuksia 13 958€ ja takaisinmaksun normaali lyhennyserä on 233€/kk.

  Hakemuksessa kysyttävät tiedot

  Komplett Bank ei kysy sinulta mihin käytät hakemasi rahasumman. Voit vapaasti käyttää lainasumman haluamaasi käyttötarkoitukseen oli se sitten lomamatka tai auton kunnostaminen.

  Lainaa voi hakea 23 vuotta täyttänyt suomalainen, jonka maksuhistoria on kunnossa. Hakijan tulot ja muut tiedot vaikuttavat tarjottaviin lainaehtoihin.

  Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton laina ja kyseessä on nimenomaan vakuudeton kulutusluotto. Lainan saamiseksi sinun ei tarvitse antaa yksityiskohtaisia tietoja omaisuudestasi eikä omaisuutta tarvita lainan vakuudeksi.

  Jos sinulla on jo aikaisempaa lainaa Komplett Bankista kannattaa täyttää uusi lainahakemus, jolloin sinuun otetaan yhteyttä lainasuunnitelman tarkistamiseksi.

  Yritys

  Komplett Bank ASA on norjalainen luottolaitos ja sillä on toimintaa myös muissa Pohjoismaissa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Komplett Bank”

  1. Aki L. Komplett Bank
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Komplett Bankilta myönnettiin edullinen laina nopeasti

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *