Everyday.fi

 • everyday-fieveryday-fi

 • Tiedot

  Everyday.fi on 2000 euron tililuotto, jonka saat käyttöösi nopeasti. Everyday.fi rahoittaa arkeasi nopeasti ja vaivattomasti. Hakeminen onnistuu netissä sekä tekstiviestillä ja lainaa voit nostaa oman myönnetyn luottorajasi puitteissa vaikka joka päivä.

  Hae Everyday tililuotto nopeasti käyttöön

  Everydayn tililuotto soveltuu 21-75 vuotta täyttäneille Suomessa asuville Suomen kansalaisille. Henkilötiedot ja maksuhistoria täytyy olla kunnossa. Hakemiseen tarvitset vain matkapuhelinliittymän ja tunnistautuminen varkkopalveluun hoituu pankkitunnuksilla Voit saada lainaa nopesti varsinkin mikäli olet jo palvelun asiakas. Tällöin voit helposti tunnistautua matkapuhelinnumerolla ja Everyday-palveluun luodulla omalla PIN-koodillasi.

  Kun lainan myöntämisestä on tehty asiakkaan kanssa sopimus, lainaa voi nostaa halutessaan verkkopalvelun kautta tai tekstiviestillä. Lainan luottorajaan vaikuttavat hakijan ilmoittamat tiedot ja luottoraja on vähintään 300 euroa ja korkeintaan 2000 euroa. Noston minimisumma on 20 euroa ja luoton nostoprovisio on 15 %. Miniminostosta ylöspäin nostoja voi tehdä euron tarkkuudella niin paljon kuin henkilökohtainen luottoraja sallii.

  Lainan takaisinmaksu – kohtuullinen minimilyhennys

  Kuukauden nostot maksetaan takaisin viimeistään eräpäivänä, joka on nostosta seuraavan kuukauden lopussa. Näin ollen asiakkaalla on aikaa nostoista takaisinmaksuun keskimäärin noin 45 päivää. Lasku lähetetään asiakkaan valinnan mukaan joko kirjeitse postitse tai sähköpostilla.

  Luottoa on mahdollista maksaa takaisin myös osamaksuina. Minimilyhennyksellä takaisinmaksuaikaa voi olla enintään 44kk. Everyday.fi lähettää laskun joko kirjeenä postitse tai sähköisessä muodossa asiakkaan sähköpostiin. Lainoissa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua.

  Everyday.fi – Yritys

  Everydayn lainapalvelun taustayritys on OPR-Vakuus Oy. Katso lisätietoja heidän lainoistaan sekä palveluihin liittyvät ehdot ja tiedot palveluiden sivuilta. Muita OPR-Vakuuden lainapalveluita ovat Ostosraha sekä Pikavippi.fi.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Everyday.fi”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *