Ostosraha

 • ostosrahaostosraha

 • Tiedot

  Ostosraha lainaa nopeasti tilille nyt 400-10000 euroa ilman vakuuksia. Lainapäätöksen saat heti, kun kirjaudut palveluun ja täytät hakemuksen. Lainasumma siirretään myönteisen lainapäätöksen jälkeen asiakkaan tilille heti.

  Ostosrahan myöntämissä lainoissa on kohtuullinen kuukausierä, alkaen 24,63e/kk, ja takaisinmaksuaikaa voit valita 12-72 kuukautta. Lainan hakeminen tapahtuu palvelun verkkopalvelusta löytyvällä nopealla hakemuksella.

  Ostosrahalta lainapäätös heti – laina tilille muutamassa minuutissa

  Ostosraha myöntää edullisen lainan, jonka kuukausilyhennys on kohtuullinen. Lainan hakeminen tapahtuu palvelun verkkopalvelusta löytyvällä hakemuksella. Lainan hakemusvaiheessa tarkistetaan henkilötietojen lisäksi tulo- ja menotiedot sekä tiedot maksuhistoriasta. Lainapäätös tehdään pikaisesti ja myönteisen päätöksen jälkeen rahat ovat siirtyneet hakijan tilille noin vartissa.

  Ostosraha lainaa edullisesti moneen tarkoitukseen

  Laina-aika on hyvin pitkälti hakijan määriteltävissä. Mahdollisia laina-aikoja voi hakemuksessa valita 12 ja 72 kuukauden väliltä eli enimmillään laina-aikaa voi hakea 6 vuotta. Lainapalvelu soveltuu näin ollen lainojen yhdistämiseen, sillä lainaa voi hakea aina 400 eurosta 10000 euroon asti. Palvelun asiakkailla on mahdollisuus korottaa nykyistä lainarajaansa 10000 euroon saakka. Uudet asiakkaat voivat hakea lainaa enintään 5000 euroa. Jos pikavippi pitkällä maksuajalla kiinnostaa, Ostosraha on sopiva pikalaina kohtuullisella kuukausierällä.

  Ostosraha.fi -palvelusta on tehty asiakkaalle helppo ja joustava. Lainasummasta riippuen lainaan voidaan myöntää 1-3 maksuvapaata kuukautta lisähintaan 10€ kuukausi. Maksuvapaata voi tiedustella lainapalvelun asiakaspalvelusta.

  Ostosrahalta lainalle sopiva aikataulu

  Ostosrahan kulut ja kustannukset ovat selkeästi ilmoitettu lainanhakijalle palvelussa. Lainan todellinen vuosikorko on 29,74%, kun lainasumma on 10 000€ ja takaisinmaksuaika 72kk, lainan kuukausierä 277,61€, kuukausieriä 72kpl, takaisinmaksettava kokonaissumma 19 987,49€.

  Lainanottajan maksettavaksi tulee myös avausmaksu 80 euroa alle 1000 euron lainasta ja 120 euroa yli 1000 euron lainasta. Tämän lisäksi veloitetaan myös kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 euroa alkaen ensimmäiseltä kuukaudelta.

  Tietoa yrityksestä

  Ostosrahalta voi hakea lainaa nopeasti. Kun otat lainan Ostosraha.fi -palvelusta lainan myöntää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy, joka on liikevaihdoltaan yksi Suomen suurimmista rahoitusyrityksistä. OPR-Vakuus Oy on perustettu vuonna 2010. Toinen lainapalvelu samalla yrityksellä on Everyday.fi -palvelu.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Ostosraha”

  1. Sini H. Ostosraha
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Ostosrahalle suositus kohtuulliset erät sekä nopea palvelu

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *