Saldo.com

 • saldo-com-1saldo-com-1

 • Tiedot

  Saldo.com rahoittaa arkeasi 500-2000 euron Joustoluotto-tililuotolla tai 1000-10000 euron Kulutusluotolla. Lainaa voit hakea 500 eurosta ylöspäin ja maksat lainaa takaisin tasaerissä 49 eurosta alkaen. Saldo myöntää sinulle nopeasti joustavaa kulutusluottoa ja lainapäätös tehdään heti. Nopeista luotoista Saldo on edullisin.

  Kun haet lainaa, valitset vaan haettavan summan ja saat henkilökohtaisen luoton käyttöön lähes heti nopealla hakemuksella. Valitse Saldo.com, kun tarvitset turvallisen ja suomalaisen rahoituksen, jossa on kohtuullinen hinnoittelu, joustava laina-aika ja nopeasti tehtävä lainapäätös.

  Saldolta joustava rahoitus – Lainapäätös ja rahat tilille heti

  Joustoluotto on 500 – 2000 euron tililuotto, jossa kulut ja takaisinmaksuerät riippuvat nostoistasi. Kyseessä on jatkuva laina, jossa takaisinmaksu tehdään joko kerralla tai erissä. Kuukausierät ovat suuruudeltaan vähintään 50 euroa ja enintään 150 euroa. Joustoluoton avausmaksu on 0 euroa ja siinä ei ole myöskään kuluja, mikäli et tee nostoja. Maksat kuluja ja korkoa vain nostetusta summasta.

  Kulutusluotto on 1000 – 10000 euron kertalaina heti, jonka takaisinmaksuaika on 12 – 80 kuukautta. Saat koko lainan kerralla tilillesi. Takaisinmaksun kuukausierät ovat kohtuullisia, tasaerissä alkaen 49 euroa. Todellinen vuosikorko lainassa on alkaen 12%, mikä on markkinoiden edullisimpia. Lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja lainapäätöksen saat heti.

  Hae Joustoluottoa ja Kulutusluottoa 24h vuorokaudessa

  Saldon tarkoitus on tarjota juuri tilanteeseen ja tarpeeseen sopiva rahoitusratkaisu. Hakeminen käy palvelun verkkosivulta löytyvällä lomakkeella, johon tunnistatumisen jälkeen täytät tarvitsemasi lainan tiedot sekä henkilökohtaiset tiedot. Hakemus kannattaa täyttää huolella, jotta saat parhaan henkilökohtaisen tarjouksen lainallesi.

  Itse lainahakemus on lyhyt ja erillistä tulo- tai palkkaselvitystä ei tarvitse toimittaa. Kulutusluotosta saat lainapäätöksen välittömästi, kun olet jättänyt hakemuksen. Rahat siirretään tilillesi myös heti lainapäätöksen jälkeen, poikkeuksena on yöaika 7-23, minkä aikana tehdyt hakemukset ja pyydetyt rahansiirrot tehdään heti aamulla palvelun aukioloaikoina.

  Pikavippi 18v henkilölle on mahdollinen ja lainaa voidaan myöntää 18 – 79 -vuotiaalle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilöille, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja jolla on säännöllisiä tuloja. Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa sinua mielellään kaikissa lainaasi koskevissa asioissa.

  Yritys

  Saldo.com lainapalvelun taustalla on Tact Finance Oyj, joka on palvellut jo yli 500 000 suomalaista arjen rahoitusratkaisuissa vuodesta 2006 lähtien. Kyseessä on luotettava rahoituspalveluiden tarjoaja. Yrityksen muihin rahoituspalveluihin kuuluu esim. Limiitti.fi. Yrityksen tavoitteena on tarjota jokaiselle sopiva lainatarjous ja kohtuullinen hinnoittelu lainalle.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Saldo.com”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *