Luottokortti tuo säästöja ja etuja

Olisi mahdollisuuksien jättämistä väliin, jos ei hanki tuotteita silloin, kun ne ovat tarjouksessa. Tällöin voitaisiin menettää merkittävä säästöpotentiaali.

Eräs parhaita säästöjen välineitä on luottokortti, joka tuo joustavuutta silloin, kun sitä tarvitaan. Sen avulla voi ennakoida hankintoja ja tehdä niitä edullisesti. Hankinnat, oli se minkä kokoinen tahansa, kannattaa tietysti tehdä tarjoushinnalla ja ilman korkokuluja. Kun käytössä on oikeanlainen luottokortti se onnistuu vaivattomasti aina tarvittaessa.

Olennaista on tietysti luottokortin oikea käyttö eli käyttää sitä tarvittaessa ja lyhentää summaa korottoman maksuajan aikana takaisin. Tällöin voi hyödyntää suurimman säästön ilman kuluja, koska moni luottokortti tarjoaa kulutonta ja korotonta maksuaikaa yli kuukauden.

Joku voisi miettiä, kannattaisiko ennemmin käyttötilillä pitää ns. varalla esimerkiksi muutaman tuhannen suuruista käyttökassaa samaan tarkoitukseen. Vastaus on periaatteessa että ei, koska parempi keino on sijoittaa oma ylimääräinen kassa johonkin tuottavaan kohteeseen. Tarjoukset voi hyödyntää myös korottomasti ja kuluttomasti ns. oikeaoppisella luottokortin käytöllä.

On myös muita hyviä syitä hankkia luottokortti käyttöön, kuten palvelukohtaiset edut esimerkiksi vakuutuksiin liittyen. Katso, mistä löytyy paras luottokortti. Vertailusta voi katsoa, minkä luottokortin voi hankkia ilmaiseksi sopivalla käyttövaralla käyttöön.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *