Luottokortti tuo säästöja ja etuja

Monella ei ole mahdollisuutta ostaa tuotteita juuri silloin, kun ne ovat tarjouksessa. Tällöin menetetään merkittävä säästöpotentiaali.

Eräs parhaita säästöjen välineitä on luottokortti, joka tuo joustavuutta silloin, kun sitä tarvitaan. Sen avulla voi ennakoida hankintoja ja tehdä niitä edullisesti. Hankinnat, oli se minkä kokoinen tahansa, kannattaa tietysti tehdä tarjoushinnalla ja ilman korkokuluja. Kun käytössä on oikeanlainen luottokortti se onnistuu tarvittaessa.

Olennaista on tietysti luottokortin oikea käyttö eli käyttää sitä tarvittaessa ja lyhentää summaa korottoman maksuajan aikana takaisin. Tällöin hyödyntää suurimman säästön ilman kuluja. Useimmiten se on mahdollista tehdä useamman kuukauden aikana.

Joku voisi miettiä, kannattaako käyttötilillä pitää ns. varalla esimerkiksi muutaman tuhannen suuruista käyttökassaa samaan tarkoitukseen. Vastaus on, että ei, koska parempi keino on sijoittaa oma ylimääräinen kassa johonkin tuottavaan kohteeseen.

On myös muita hyviä syitä hankkia luottokortti käyttöön, kuten palvelukohtaiset edut esimerkiksi vakuutuksiin liittyen. Täältä voit katsoa, minkä luottokortin voi hankkia ilmaiseksi sopivalla käyttövaralla käyttöösi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *