Viikinkilaina

 • viikinkilainaviikinkilaina

 • Tiedot

  Viikinkilaina toimii kuten luottokortti eli antaa käyttöösi heti 2000 euron luottorajan ilman vuosimaksua. Saat ensimmäiselle nostolle jopa 44 päivää korotonta maksuaikaa. Nosta kerralla 2000 euroa tai tee nostoja erissä.

  Viikinkilainalta nostoraja käyttöön jopa muutamassa minuutissa. Miniminosto on 100 euroa ja voit nostaa sen jälkeen sen verran kuin tarvitset. Kyseessä on jatkuva laina,eli joustoluotto, jossa maksat pelkästään nostoista.

  2000 euron nostoraja käyttöön nopeasti

  Viikinkilaina tekee lainapäätöksen heti ja saat rahat tilille 5 minuutissa. Käytössäsi on oma luottoraja, josta voit tehdä nostoja myös puhelimellasi. Kyseessä on vastuullinen ja vuosia toiminut suomalainen luotonantaja.

  Nostorajan avaaminen on ilmaista ja maksat vain nostoista. Palvelun sivulla voit kokeilla helppokäyttöistä lainalaskuria. Normaalisti luoton nostoprovisio on 15%, ja saat laskun kerran kuussa. Arjen rahoittaminen on nyt helppoa ja nopeaa ja käytössä silloin kun tarvitset.

  Hae jatkuva nostoraja menojen varalle

  Kun olet avannut tilin Viikinkilainalle voit tehdä nostoja vaikka puhelimellasi. Lähetät vain viestin rekisteröimästäsi numerosta ja nostosumman, minkä jälkeen nostosumma siirretään tilillesi heti.

  Voit hyödyntää lainan takaisinmaksussa osamaksu-ominaisuutta. 2000 euron lainalla osamaksu on 350 euroa kuukaudessa, mikä on myös minimilyhennys. Viikinkilainan luotto on jatkuva joustoluotto.

  Yritys

  Palvelun toteuttaa Top Finance Oy, joka on toiminut vuosien ajan suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla. Voit ottaa palveluun yhteyttä lainan takaisinmaksuun liittyvissä tai muissa asioissa asiakaspalvelun aukioloaikoina.

 • Arvostelut

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *