Lainaamo

 • lainaamolainaamo

 • Tiedot

  Lainaamon kautta nostat edullisen kertalainan 500 – 20 000 euroa. Laina-ajan kertalainalle voit valita joustavasti 2-10 vuoden väliltä. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita ja hakemuksen voit tehdä muutamassa minuutissa.

  Lainaamo tarjoaa joustavuutta lainoihin tilanteesi mukaan. Lainaamon palveluihin kuuluu eräpäivän siirto sekä maksuajan muuttaminen sopivaksi. Hae hankintasi rahoittamiseksi fiksumpi ja edullinen kertalaina.

  Lainaamolta edullinen kertalaina, korko henkilökohtainen alk. 5%

  Lainaamon tavoite on tarjota kilpailukykyinen kertalaina, joka sopii muuttuviin tilanteisiin. Lainan korko on edullinen alkaen 9% ja laina-ajaksi on mahdollista valita jopa 10 vuotta. Tutustu lisäksi palveluihin, jotka tekevät Lainaamon kertalainasta joustavan, kuten eräpäivän siirto ja maksuajan muuttaminen sopivaksi.

  Joustavuutta on tarjolla myös jo myönnettyyn lainaan, johon voi saada maksuvapaita kuukausia ja tarvittaessa lainasummaa voi korottaa, kun nykyistä lainaa on lyhennetty 3 kuukautta. Myös laina-aikaa voit myöhemmin lisätä ja tällöin muuttaa kuukausierää sopivaksi. Eräpäivän siirto on myös palvelussa mahdollinen.

  Kun täytät hakemuksen Lainaamon palvelussa, sinulla on rahoitus hankintaasi varten käytettävissä nopeasti.

  Lainaamo on auki 24h ja rahat tilille nopeasti

  Hakemuksen voit jättää milloin vaan. Laina maksetaa tilillesi nopeasti palvelun aukioloaikoina 7-23, kun lainapäätös on tehty ja tulotiedot sekä muut tiedot ovat kunnossa.

  Lainan hakeminen onnistuu nopeasti verkkopalvelussa, jonka hakemus ohjaa eteenpäin täyttämään tarvittavat tiedot. Lainaa voi hakea palvelusta 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

  Lainaa voi hakea 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on käytettävissä tuloja. Muita vaatimuksia ovat asuinpaikka Suomessa, suomalainen pankkitili ja lisäksi maksuhistoria täytyy olla moitteeton.

  Tulotiedot tarkistetaan palvelussa ja arvio vaikuttaa henkilökohtaiseen korkoon. Lainan korko on henkilökohtainen 9-18% ja saat lainan tiedot tietoosi hakemuksen jälkeen. Lainasta veloitetaan lisäksi avauspalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu.

  Esimerkkilaina: lainaa 4000 euroa ja 4 vuoden lainalle kokonaisuudessaan takaisin maksettava summa on 5629€ sisältäen 250€ välityspalkkion ja 10€/kk tilinhoitopalkkion. KSL:n todellinen vuosikorko lainalle on 23,8%. Lainaamossa maksimi todellinen vuosikorko on 3​3%.

  Yritys

  Lainaamo Oy on osa Fellow Financen kanssa samaa rahoitusyritystä, joka on tarjonnut rahoituspalveluita sadoille tuhansille yksityishenkilöille. Palvelun oma toimivuus ja menestys kertovat siitä, että kyseessä on luotettava ja hyvin asiakkaita palveleva yritys.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Lainaamo”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *