Santander

 • santander-lainasantander-laina

 • Tiedot

  Santander lainaa 2000 – 50000 euroa mahdollistamaan hankintoja. Tarvitsee vain täyttää tarvitsemaasi hankintaa koskevat tiedot ja Santander hoitaa edullisen rahoituksen. Laina myönnetään juuri sinulle sopivalla kuukausierällä.

  Santander tarjoaa suuremmallekin lainasummalle maksuaikaa jopa 10 vuotta, mikä takaa myös edullisen kk-erän. Korko alkaen 4,15 % eli kyse on todella edullisesta lainasta ja korko riippuu lainasummasta. Kokeile nyt palvelun laskurilla mikä muodostuu omaksi kuukausieräksi. Oman korkotasosi saat täyttämällä ilmaisen hakemuksen.

  Santander lainaa edullisesti ja sopivalla kuukausierällä

  Suurena rahoituslaitoksena Santander voi myöntää lainaa todella edullisesti. Lisäksi vakuuksia tai takaajia ei tarvita lainalle. Riittää, että hakija täyttää tulovaatimuksen, joka on 1500 euroa ennen veroja kuukaudessa, jolloin laina voidaan myöntää.

  Lainaa haet nopeasti ja helposti verkkopalvelusta. Kun olet täyttänyt tiedot lainatarpeesta ja omat henkilötietosi, palvelu kysyy sinulta muutaman tarvittavan liitteen, kuten tulotiedot. Kun ne on toimitettu, saat pian parhaan tarjouksen edullisesta lainasta. Prosessi on nopea ja summa voi olla tililläsi jo samana päivänä.

  Hae juuri sinun hankinnallesi sopiva edullinen laina

  2000 – 5000 euron lainoille laina-ajaksi voit valita 2 – 5 vuotta ja sitä suuremmille summille 2 – 10 vuotta. Lainan kuukausierä on näin ollen edullinen, alkaen 54 euroa kuukaudessa. Kannattaa valita laina-aika jo valmiiksi siten, että takaisinmaksu on sopiva taloudellesi. Maksusuunnitelmaa on mahdollista tarkentaa myöhemmin.

  Santander lainoissa on tarvittavaa joustavuutta ja voit valita lisäpalveluna maksuturvan tai kysyä suunnitelman muutosta talouteen sopivaksi. Tietysti voit maksaa lainan takaisin myös ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja. Sinä päätät tilanteeseesi sopivan maksuajan.

  Autorahoitus kaikkiin kuluihin kiinteällä kuukausihinnalla

  Mikäli tarvitset rahoitusta auton hankinnalle, katso myös All in One -autorahoitus, joka sisältää kaikki autoilun kustannukset. Auto, huollot, vakuutukset, autorahoitus jne. hoituvat helposti samalla palvelulla, jossa on kiinteä kk-kustannus. Tällöin voit nauttia helposta autoilusta ilman yllättäviä kuluja.

  Yritys

  Santander Consumer Finance on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2007. Yritys tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Tarkoitus on toimia edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santanderilla on toimipiste Helsingin Kulosaaressa.

 • Arvostelut

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *