Smartlainat

 • smartlainat-lainapalvelusmartlainat-lainapalvelu

 • Tiedot

  Smartlainat välittää 500–50 000 euroa lainaa ja mikä parasta: saat edullisia tarjouksia heti. Smartlainat tuo sinulle katsottavaksi useamman lainatarjouksen, joista voit hyväksyä mieleisesi. Tavoitetat yhden hakemuksen kautta useamman lainantarjoajan.

  Saat juuri sinulle sopivan tarjouksen ja et maksa turhia välityspalkkioita tai muita ylimääräisiä kuluja. Silloin, kun tarkoituksesi on säästää aikaa ja rahaa, valitse Smartlainat.

  Smartlainat – näin haet lainaa nopeasti

  • Kenelle? Palvelu soveltuu vähintään 18-vuotiaalle, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja jonka luottohistoria sekä muut tiedot ovat kunnossa.
  • Miten palvelu toimii? Täytät vain yhden lainahakemuksen ja Smartlainat tekee lopun työn puolestasi. Voit vain odotella lainatarjouksia ja valita itse niistä parhaan.
  • Nopea, ilmainen ja vaivaton prosessi palvelussa tarjoaa sinulle parhaat lainatarjoukset hetkessä! Voit vapaasti päättää hyväksytkö lainatarjouksen.

  Mihin perustuu lainapalvelun edullisuus?

  Smartlainat palvelu on asiakkaalle ilmainen, koska välityspalkkion maksaa Salus Group riippumatta siitä, miltä rahoitusyhtiöltä päätät nostaa lainan. Tämän vuoksi palvelun käyttö ja lainatarjouksien pyytäminen on hakijalle ilmaista ja täysin riskitöntä.

  Lainan hakeminen

  Edullisen lainan hakeminen on tehty helpommaksi kuin koskaan. Täytät ainoastaan yhden hakemuksen palvelun nettisivuilla. Hakemuksessa kerrot haluamasi lainasumman, maksuajan sekä henkilötietosi. Sen jälkeen sinut ohjataan automaattisesti OmaRahoitu – sivuillesi, jonne sinulle tulee näkyviin lainatarjouksia jopa minuuteissa.

  Kuka voi saada lainaa?

  Kyllä, jos olet vähintään 18-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja tietosi ovat muuten kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla sähköposti, puhelinnumero ja verkkopankkitunnukset.

  Mihin käyttötarkoituksiin voin hakea lainaa?

  Voit käyttää lainasumman täysin haluamaasi tarkoitukseen. Smartlainat ei kysy lainan käyttötarkoitusta eikä varmista sitä jälkikäteen. Voit siis vapaasti toteuttaa ulkomaanmatkasi, käydä hakemassa uuden kodinkoneen tarjouksesta tai hankkia uuden auton siten, että olet itse kulkuneuvon omistaja.

  Milloin rahat maksetaan tilille?

  Nopeimmillaan rahat maksetaan tilille muutamassa tunnissa. Rahojen siirto on viimekädessä kiinni lainan myöntävästä rahoituslaitoksesta. Smartlainat tarjoaa sinulle mahdollisimman nopean ja tehokkaan prosessin, joka tarjoaa sinulle kilpailukykyisiä lainatarjouksia erittäin nopeasti.

  Mikä on lainan korko?

  Lainan korko on henkilökohtainen ja se liittyy myös rahoitusta myöntävään rahoituslaitokseen. Smartlainojen kautta voit kilpailuttaa lainahakemuksesi, joten voit varmistua ennen lainan ottamista, että saamasi korko on varmasti kilpailutettu henkilökohtaisten tietojesi mukaisesti.

  Maksaako palvelun käyttö?

  Smartlainojen palvelu on hakijalle täysin ilmainen luottovertailu. Lainatarjouksia voit pyytää vapaasti ja päättää kaikessa rauhassa sopiiko tarjous sinulle.

 • Arvostelut

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *