Aasa

 • aasaaasa

 • Tiedot

  Aasa myöntää kertalainan 2000-10000 euron lainasummalle. Aasan kertalainaan et tarvitse vakuuksia ja laina myönnetään käyttöösi nopeasti. Aasan laina on tehty helpottamaan arjen rahoitustarpeita ja voit vapaasti valita lainan käyttökohteen.

  Nykypäivän lainaratkaisujen tapaan Aasa ei velvoita pankissa asiointia, vaan lainaa myönnetään palvelun kautta nettihakemuksella, johon saat lainapäätöksen saman päivän aikana ns. toimistoaikoina. Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Rahoituskohteita voi olla monia, kuten äkkilähdöllä toteutettava sinulle sopiva matka tai kodinkoneen vaihtaminen uudempaan, jolloin tarvitaan nopea ja vaivaton rahoitusratkaisu.

  Aasa tarjoaa kertalainan moneen tarkoitukseen

  Aasan kautta voi saada lainaa 20 vuotta täyttänyt, raha-asiansa hoitanut ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Lainan saannin edellytyksenä on vakituinen asuinpaikka Suomessa. Lainan hakijalta edellytetään säännöllisiä tuloja sekä tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla, koska lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti.

  Nosta laina tilille jopa minuuteissa

  Nettihakemuksen avulla lainan hakeminen Aasalta kestää vain muutaman minuutin. Hakemuksen voi täyttää Aasan internetsivuilla tai vastaavasti soittaa Aasan asiakaspalveluun, jolloin hakijan henkilökohtaiset tiedot käydään läpi. Lainan hakeminen varsinkin verkossa onnistuu vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Hae lainaa heti, koska lainapäätöksen saat Aasalta hakemuksen jätettyäsi samana päivänä.

  Lainahakemukseen tarvittavat tiedot

  Kun haet lainaa, sinulta kysytään henkilötietojesi lisäksi mm. työhön ja koulutukseen liittyviä tietoja sekä tietoja asuinpaikasta. Lainahakemus on selkeästi tehty, joten sen täyttämiseen ei vaadita kuin hakijan henkilökohtaisten tietojen ilmoittaminen ja haettavan lainan tiedot. Lainan käyttötarkoitus on kokonaan hakijan oma asia, eikä sitä kysytä eikä se myöskään vaikuta lainan myöntämispäätökseen. Näin ollen lainan käyttötarkoitusta tai budjettilaskelmia ei hakemukseen tarvitse laittaa.

  Kuinka nopeasti rahat voi saada tilille?

  Nettihakemuksen avulla lainan hakeminen Aasalta kestää vain muutaman minuutin. Kun Aasa on käynyt hakemuksesi läpi ja tehnyt myönteisen lainapäätöksen, lainasopimus hyväksytään sähköisesti allekirjoittamalla. Allekirjoituksen tehtyäsi laina maksetaan tilillesi heti palvelun aukioloaikoina.

  Hae lainaa heti, jotta saat lainan mahdollisimman nopeasti tilille. Lainapäätös tehdään nopeasti, yleensä jo samana päivänä. Aloita hakemaan kulutusluotto heti, jolloin sinulla on kulutusluotto heti käytössä, kun mahdollista eli parhaimmillaan minuuteissa.

  Lainasummat

  Edullinen laina ilman vakuuksia on mahdollista hakea 2000-10000 euron summalle. Näin ollen takaajia tai vakuuksia ei tarvita ja voit varmistua siitä, että olet rahoituksen avulla tehtyjen hankintojen omistaja. Lainat ovat kertaluottoja ja ne maksetaan takaisin kuukausierissä. Suositus on, että lainaa ei haeta jokapäiväistä elämistä varten, mutta lainan käyttötarkoitusta palvelussa ei kysytä.

  Komplett Bank tarjoaa kulutusluottoa hieman suuremmalle summalle, jos tarvitsemasi summa on esim. yli 10000 euroa.

  Laina-ajat

  Laina-ajat ovat vähintään 6 kuukautta ja enintään 24 kuukautta. Lainasumman perusteella voit katsoa oman takaisinmaksuaikasi ja kuukausierät Aasan verkkopalvelusta. Lainasopimusta tehdessä kannattaa vielä tarkistaa sinulle myönnettävän lainan laina-aika.

  Lainan korko ja kulut

  Kaikki tiedot, kuten todellinen vuosikorko ja kaikki kokonaiskustannukset löytyvät normaalisti lainasopimuksesta. Lainan ehtoihin ja sopimukseen on syytä tutustua tarkoin ennen allekirjoitusta. Asiakkaalla on 14 vuorokauden ajan oikeus perua lainasopimus.

  Vakuudettomat lainat -kampanjatarjoukset vaihtelevat ja ne kerrotaan palvelun sivuilla. Katso myös lainaehdot palvelulusta lainaa hakiessasi. Tyypillisen 3500 euron 24 kk luoton todellinen vuosikorko on 37.50% ja kokonaiskustannus 4763.76 euroa. Kyseessä on kuukausierissä takaisinmaksettava kertaluotto.

  Yritys

  Aasa Oy on suomalainen lainatuotteita tarjoava rahoituslaitos, jonka lainat on suunnattu kotitalouksille. Toiminnassa ja luotonannossa on sitouduttu noudattamaan ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassaolevaa lainsäädäntöä, sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia. Verkkopalveluissa ja järjestelmissä käytetään salaustekniikkaa, joka estää henkilötietojen joutumisen ulkopuolisten saataville. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9-17 ja siihen saat yhteyden joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Aasa”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *