Halino

 • halinohalino

 • Tiedot

  Halino myöntää lainaa 100 eurosta alkaen aina 6000 euroon asti. Voit saada nopeasti esim. 500 euron tai 1000 euron lainan Halinon helppokäyttöisellä hakemuksella. Myös suurempia 3000 euron tai 6000 euron lainasummia on mahdollista hakea, jolloin hakijan tulot ovat keskeisessä asemassa lainapäätöstä tehdessä. Suurempia summia haettaessa yhteishakijan käyttöä suositellaan. Lainaa voi hakija käyttää haluamiinsa kohteisiin vapaasti.

  Halinon lainojen takaisinmaksuaika on 1-5 vuotta. Näin ollen voit saada lainaa hyvinkin pienellä kuukausierällä, jos nostat esim. 300 euron lainan ja asetat laina-ajaksi 3 vuotta. Yleisenä neuvona lainoissa on, että laina kannattaa maksaa pikaisesti takaisin, jotta korkokulut pysyvät kohtuullisina. Tällöin saat kaikkein halvimman lainan.

  Halino tekee lainapäätöksen heti

  Hae kertalaina heti ja hyödyt korosta, joka on kaikille asiakkaille sama. Lainan korkoon ei vaikuta esim. ansiotasosi, huollettavien lapsien määrä tai nykyiset lainasi. Voimassa oleva korko kannattaa aina tarkistaa Halinon sivuilta.

  Lainan takaisinmaksu ja maksuvapaat kuukaudet

  Halino tarjoaa laina-asiakkailleen maksuvapaan kuukauden, kun neljä kuukausierää on maksettu takaisin. Vuodessa voit pitää maksuvapaita kuukausia korkeintaan kaksi. Lainan maksuaika pitenee, kun päätät pitää maksuvapaan kuukauden. Talouden suunnittelun kannalta maksuvapaa kuukausi voi olla hyvä idea muiden yllättävien menojen tapauksessa, jos voit kuitenkin jatkaa lainan lyhentämistä seuraavana kuukautena. Maksuvaikeuksien tapauksessa on parasta ottaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluun ja yrittää sopia takaisinmaksusuunnitelmasta.

  Saatavilla Halino Lainaturva

  Halinon kautta on mahdollistaa ottaa lainallesi maksuturva -palvelu työttömyyden, sairauden tai työkyvyttömyyden varalle. Lainaturvan kustannus on 0,45 % kuukaudessa jäljellä olevasta lainasummasta (min. 3 euroa kuukaudessa).

  Tarkista lainaturvan ehdot Halinon sivuilta ennen kuin päätät ottaa vakuutuksen. Ehdot ovat erilaiset iästäsi riippuen. Jos epäilet, että eteesi on mahdollisesti tulossa ajanjakso, jonka myötä sinun täytyy keskittyä täysin esimerkiksi terveytesi ylläpitämiseen tai työllisyytesi edistämiseen työnhaun muodossa, voi olla hyvä ratkaisu ottaa lainaturva. Tällöin voit hankalan tilanteen kohdatessasi keskittää voimavarasi oman tilanteesi parantamiseen. Lainaturva voi antaa lainan lyhentämiseen tilanteesi vaatimaa joustoa.

  Yritys

  Halinon lainat ovat tyypilllisesti muutamien tuhansien eurojen lainoja, joissa on kohtuulliset maksuajat ja selkeästi ennakoitavat korkokulut. Halinon taustayritys on TF Bank AB. Halinon kanssa samankaltaisia lainapalveluita ovat Ostosrahan kulutusluotto ja Ferratum tililuotto.

 • Arvostelut

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *