Fellow Finance

 • fellow-financefellow-finance

 • Tiedot

  Suomalainen Fellow Finance lainaa 500 – 15000 euroa ja on Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu. Kaikki myönnetyt lainat ovat vakuudettomia, kerralla nostettavia ja kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kertalainoja. Lainanhakijalle Fellow Finance laina on aina selkeä, edullinen, nopea ja yksinkertainen rahoitusratkaisu.

  Lainassa ei ole mitään monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita. Laina-aika voi olla jopa 7 vuotta. Lainasumma siirretään tilillesi heti palvelun aukiollessa, kun olet ensin hyväksynyt lainaehdot. Lyhennyksen kuukausierä alkaen 26 euroa kuukaudessa. Fellow Finance varmistaa, että lainasi on edullinen.

  Rahat tilille nopeasti lainapäätöksen jälkeen

  Kun saat myönteisen lainapäätöksen, tulee sinun aluksi hyväksyä sinulle tarjottu lainasopimus ehtoineen. Hyväksyttyäsi tarjotun lainan ja Fellow Financen varmennettua tulosi rahat maksetaan heti tilillesi arkisin Fellow Financen aukioloaikoina. Hakemusta tehdessä kannattaa siis jo varata esim. palkkatodistus lähellesi.

  Näin haet vertaislainan – edullinen laina nopeasti

  Kun haet Fellow Financen kulutusluottoa, voit määritellä itse lainallesi esim. korkoprosentin, joka voi olla alkaen viisi prosenttia. Lainahakemuksessa ilmoitat myös summan lainalle sekä laina-ajan.

  Fellow Financen toiminta perustuu joukkorahoitukseen. Kun Fellow Finance on käsitellyt hakemuksesi, se listataan näkyville Fellow Financen markkinapaikalle, josta sijoittajat näkevät kaikki lainahakemukset. Henkilötietosi ovat vain Fellow Financen tiedossa. Rahat saat tilillesi heti, kun olet hyväksynyt lainaehdot (palvelun aukioloaikoina).

  Fellow Finance tiivistetysti:

  – Fellow Finance välittää kulutusluottoa lainanhakijoille – rahat tilille saman päivän aikana
  Vertaislaina tulee suoraan yksityisiltä sijoittajilta ilman turhia välikäsiä
  – Sopii 20-75-vuotiaille, joilla on suomalainen pankkitili, verkkopankkitunnukset ja luottotiedot kunnossa
  – Fellow Finance tarjoaa reilua vertaislainaa, jossa voit määritellä itse ehtosi – et maksa mistään ylimääräisestä.

  Lainan hakeminen

  Voit tehdä hakemuksen Fellow Financen verkkosivuilla, josta saat myös heti lainapäätöksen, joka ei kuitenkaan sido sinua ottamaan lainaa. Hakeminen on ilmaista ja voit miettiä lainapäätöstä kaikessa rauhassa. Nettipalvelun kautta onnistuu myös myöhemmin esim. eräpäivän siirto ja lainan korotuksen hakeminen. Hakemalla lainaa voit myös saada käytännössä lainaa heti.

  Kenelle sopii Fellow Finance -laina?

  Lainaa myönnetään 20-75-vuotiaille, joilla on suomalainen pankkitili ja pankkitunnukset. Luottotietojen tulee myös olla kunnossa. Suurempia lainoja varten taloudessa tarvitsee olla riittävästi tuloja, jotta voit varmuudella lyhentää lainaa. Fellow Finance tekee aina yksilöllisen arvion lainanhakijasta. Saat tietää heti lainahakemuksen täytettyäsi myönnetäänkö sinulle lainaa.

  Millä korolla lainaa voi saada?

  Fellow Financen palvelussa hakija voi määritellä kiinteän koron lainalle ja se on tyypillisesti jotakin 5-20 % välillä. Korkotasoon vaikuttavat lainanhakijan antamat tiedot ja takaisinmaksukyky. Luotettavimmille asiakkailleen Fellow Finance tarjoaa aina markkinoiden edullisinta korkoa! Lainakoron lisäksi lainan välittämisestä veloitetaan avauspalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Ajankohtaiset tiedot tilinhoitomaksusta ja muista lainatiedoista kannattaa tarkistaa Fellow Financen sivuilta.

   

  Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko laskettuna tyypilliselle 5000€ lainalle 36 kk:n laina-ajalla on 24,7 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15 % lainakoron lisäksi lainanvälitys- ja tilinhoitopalkkio.
  Katso myös toinen vertaislainapalvelu Fixura.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Fellow Finance”

  1. Jade K.Fellow Finance
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Palvelu osoitti toimivuutensa ja laina oli edullinen

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *