Risicum

 • risicum-lainarisicum-laina

 • Tiedot

  Risicum lainaa sinulle 100-5000 euroa edullisesti ilman vakuuksia. Risicumilta heti tililuotto, kun tarvitset helpotusta tilapäiseen rahoitustarpeeseen. Uudet Joustolainan asiakkaat voivat tehdä kuluttoman ja korottoman noston 300€ asti.

  Joustolaina tarkoittaa 2050€, 3000€, 4000€ tai 5000€ luottosopimusta, minkä perusteella määräytyy asiakkaan nostoraja. Joustolainassa nostoja voi tehdä haluamansa määrän nostorajan puitteissa. Ensiasiakkaat voivat nostaa ja maksaa takaisin 300€ täysin kuluttomasti ja korottomasti.

  Risicum tililuottoa nostat tilille nopeasti

  Joustolainaa voit hakea 24/7 joka päivä. Risicumissa lainaa haetaan tietokoneella tai puhelimella joko tekstiviestitse tai soittamalla. Yleisin tapa hakea lainaa on tietokoneella palvelun verkkosivujen kautta, jolloin tunnistautuminen palvelussa tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai puhelinnumerolla ja omalla PIN-koodilla. Tämän jälkeen täytetään sähköisessä muodossa oleva lainahakemus, jossa hakija täyttää vaaditut tiedot. Kun hakemus on hyväksytty, rahat siirtyvät asiakkaan tilille heti palvelun aukioloaikoina.

  Toinen tapa hakea lainaa on tekstiviestillä. Hakija laittaa tekstiviestillä asiakaspalveluun toivotun lainasumman ja laina-ajan. Lainapäätös lähetetään asiakkaalle takaisin myös testiviestillä, muutoin prosessi etenee samaan tapaan kuin verkkopalvelussa.

  Risicumilta voit hakea lainaa myös puhelinsoitolla asiakaspalveluun, jolloin lainanhakuprosessissa vaaditut tiedot sekä myös lainapäätös käydään läpi puhelinsoiton aikana. Lainaan liittyvät asiakirjat lähetetään tässä tapauksessa asiakkaalle postitse, ja asiakas voi lähettää pyydetyt asiakirjat takaisin liitteiden sekä allekirjoituksen kanssa.

  Joustoluottoa 2050-5000€ tilillesi jo tänään

  Hae lainaa heti, koska voit tehdä nostoja Risicumilta nopeiten, kun sinulle on ensin myönnetty henkilökohtainen nostoraja. Nostorajasta riippuen voit nostaa lainaa 100 ja 5000 euron välillä. Lainasummia on mahdollista saada 400 euroon saakka 50 euron välein ja siitä ylöspäin 100 euron välein 5000 euron ylimpään nostorajaan asti.

  Laina-aika on sidoksissa summaan. Joustolainassa laina-aika on minimissään 12 kuukautta ja enintään 52 kuukautta.

  Joustolainassa on kohtuullinen kk-erä

  Joustolaina maksetaan takaisin erissä kuukausittain. Kuukausittainen minimilyhennys on 10 % avoimesta lainapääomasta, kuitenkin vähintään 50 € ja maksimissaan 300€. Mikäli haluat maksaa lainaa nopeammin takaisin, voit aina maksaa myös suuremman summan oman valintasi mukaan. Jokainen takaisinmaksu palauttaa lainaa uudelleen käyttöösi samalla tavoin kuin luottokorteissakin. Saat laskutuskaudelta laskun kotiisi tai sähköpostiisi. Laskussa on eriteltynä kaikki nostosi sekä niihin kohdistuneet kulut.

  Tämän lisäksi asiakas maksaa tekstiviesteihin ja soittamiseen liittyvät kulut silloin, kun hakee lainaa tekstiviestillä tai soittamalla.

  Nosta kuluton ensilaina 300€

  Lainaa ilman kuluja on tarjolla ensilainaajille. Risicum tarjoaa uusille asiakkaile täysin kuluttoman ja korottoman 300 ensilainan, jossa takaisinmaksuaika on keskimäärin 30 päivää. Tällöin laina myönnetään suuremmalle nostorajalle, josta tehdään kyseinen 300 euron ensimmäinen nosto kuluttomasti ja korottomasti. Luottotili kannattaa avata vaikka menojen varalle, koska maksat vain nostoista ja ensimmäinen nostokin on kuluton.

  Yritys

  Laina.fi ja OK Money kuuluvat Risicumin kanssa DFC Nordic Oy:n rahoituspalveluihin. Kyseessä on suomalainen rahoitusyritys, joka on saanut suomalaisen avainlipputunnuksen merkiksi laadukkaasta asiaskaspalvelusta ja kotimaisesta toiminnasta. Yritys on myöntänyt jo yli 200 000 lainaa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Risicum”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *