Komplett Bank

 • komplett-bank-lainakomplett-bank-laina

 • Tiedot

  Komplett Bank myöntää Joustoluoton 1000–50000 euron lainasummalle. Joustoluotto on edullinen sekä aidosti joustava laina, jossa ei ole lyhennyspakkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen voit päättää itse, jolloin minimimaksu on korkokokulu. Voit hakea oman nostorajan käyttöösi nopeasti ja avata edullisen Joustoluoton hetkessä.

  Komplett Bank tarjoaa erittäin edullisen Joustoluoton ilman vakuuksia tai takaajia ja lyhennyksen aikataulu on siis täysin päätettävissäsi. Joustoluotossa sinulle avataan oma nostoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja ja maksaa takaisin joustavasti.

  Joustoluotto käyttöön nopeasti

  Voit vapaasti käyttää lainasumman haluamaasi käyttötarkoitukseen oli se sitten lomamatka tai oman autosi kunnostaminen. Komplett Bank ei kysy sinulta mihin käytät hakemasi rahasumman.

  Lainat väliltä 1000 – 2500 € myönnetään hieman nopeammin, sillä ne vaativat vähemmän liitteitä hakemukseen.

  Lainaa voi hakea 23 vuotta täyttänyt suomalainen, jonka maksuhistoria on kunnossa. Hakijan tulot ja muut tiedot vaikuttavat tarjottaviin lainaehtoihin.

  Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton laina ja kyseessä on nimenomaan vakuudeton ja joustava kulutusluotto heti. Lainan saamiseksi sinun ei tarvitse antaa yksityiskohtaisia tietoja omaisuudestasi eikä omaisuutta tarvita lainan vakuudeksi.

  Jos sinulla on jo aikaisempaa lainaa Komplett Bankista kannattaa täyttää uusi lainahakemus, jolloin sinuun otetaan yhteyttä lainasuunnitelman tarkistamiseksi.

  Komplett Bank kysyy heti tarvittavat tiedot: nopea lainapäätös

  Komplett Bankin Joustoluotto on markkinoiden edullisin ja se myös tarjoaa täysin joustavan aikataulun. Oman lainasumman lyhentäminen on täysin sinun päätettävissäsi, joten voit aina halutessasi lyhentää minimierää eli korkokuluja. Lisäksi 5e/kk tilinhoitomaksu. Joustoluottoa voit käyttää aina tarvittaessa, eikä Joustoluoton hakeminen palvelusta maksa tai sido hakijaa mihinkään, vaan voit miettiä lainatarjoustasi rauhassa.

  Summa siirretään tilillesi noin puolessa tunnissa siitä, kun olet hyväksynyt sinulle tarjotun lainapäätöksen. Voit siis katsoa sinulle myönnettävän lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Päätät vain lainasumman ja palvelun lomake opastaa sinua täyttämään muut tarvittavat tiedot.

  Edullinen laina, joka tarjoaa myös vapautta

  Kun tarkoitus on nostaa lainaa edullisesti, on Komplett Bankin Joustoluotto hyvä valinta, koska markkinoilla ei ole tällä hetkellä toista lainaa, joka olisi yhtä edullinen laina ilman lyhennyspakkoa.

  Joustoluoton korko määräytyy asiakaskohtaisesti nimelliskoron ollessa väh. 4,9% ja enimmillään 19,90%. Todellinen vuosikorko on hieman nimelliskorkoa suurempi, koska siihen sisältyvät muut kulut, kuten kuukausittainen tilinhoitomaksu ja lainan avausmaksu. Kyseessä on siis halvin Joustoluotto. Katso tarkat tiedot lainan kuluista palveluntarjoajan sivuilta.

  Esimerkkilainassa 10 000 euroa 5 vuoden maksuajalla korko on 12,6%, todellinen vuosikorko 14,9% ja avausmaksu 95€ sekä tilinhoitopalkkio 5 €/kk, mikä tekee yhteensä lainalle kokonaiskustannuksia 13 958€ ja takaisinmaksun normaali lyhennyserä on 233€/kk.

   

  Yritys

  Komplett Bank ASA on norjalainen luottolaitos ja sillä on toimintaa myös muissa Pohjoismaissa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Komplett Bank”

  1. Aki L.Komplett Bank
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Komplett Bankilta myönnettiin edullinen laina nopeasti

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *