Käyttöraha

 • kayttorahakayttoraha

 • Tiedot

  Käyttöraha on edullinen Joustoluotto 1000–50000 euron nostorajalla. Joustoluotto on edullinen ja aidosti joustava luotto, jossa ei ole lyhennyspakkoa. Halutessasi voit maksaa kuukausittain pelkästään koron sekä tilimaksun 5 euroa/kk. Lainan lyhentämisen aikataulu on siis täysin joustavaa ja sinun päätettävissäsi.

  Voit hakea omaa nostorajaa edulliselle kulutusluotolle heti. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita lainalle ja korkoa maksetaan vain nostetusta lainasummasta. Koko lainasummaa ei tarvitse nostaa kerralla ja lyhennykset voit suorittaa haluamallasi aikataululla. Laina omalla nostorajallasi on käytössä lainapäätöksen jälkeen heti.

  Joustoluotto on edullinen ja täysin joustava laina

  Joustoluotossa haetaan käyttöön oma nostoraja, joka voi olla väh. 1000 euroa ja enintään 50000 euroa. Hakemalla saat tietoosi oman tarjouksesi sekä parhaan koron lainallesi heti. Palvelusta lainan hakeminen on maksutonta eikä tarjous sido hakijaa mihinkään.

  Joustoluotto on edullisimpia markkinoilla ja myös joustava. Voit lyhentää lainaa täysin vapaalla aikataululla, mikä tarkoittaa että minimi on vain korko ja tilinhoitomaksu 5 euroa kuukaudessa. Lainan lyhentämisen aikataulu on siis joustava ja voit päättää sen tilanteesi mukaan.

  Käyttöraha lainaa nopeasti moneen tarkoitukseen

  Kun sinulla on säännöllisiä tuloja ja olet vähintään 23-vuotias ainakin 36 kk Suomessa asunut henkilö, voit hakea Joustoluottoa käyttöön. Maksuhistoria tarkistetaan hakiessa myös sekä tunnistautumiseen tarvittavat tiedot. Hakeminen on selkeää ja nopeaa ja saat tarjouksen nähtäville nopeasti.

  Kun lainapäätös on tehty, voit tehdä omasta luottorajastasi ensimmäisen noston, joka siirretään tilillesi nopeasti. Koko luottorajaa ei tarvitse nostaa kerralla, vaan voit nostaa lainaa sopivissa erissä, juuri sen verran kuin tarvitset. Nostamalla lainaa pienemmissä erissä voit säästää lainan kokonaiskuluissa ja sinulla on vielä myöhemmin käytettävissä nostovaraa.

  Aidosti Joustavassa luotossa voit vaikuttaa kuukausieriin

  Käyttörahan Joustoluotossa ei ole ennalta määrättyä laina-aikaa, vaan voit maksaa kuukausittain halutessasi vain koron lainasummasta sekä tilinhoitomaksun 5 euroa. Takaisinmaksettu lainasumma kerryttää luottorajaa takaisin käyttöön ja voit nostaa Joustoluottoa tällöin uudelleen aina nostorajaasi asti.

  Jos tarkoitus on nostaa kulutusluotto heti tilille, on Joustoluotto myös tällöin sopiva ratkaisu, koska lainatarjous ja lainapäätös tehdään nopeasti ja tällöin myös rahat ovat nopeasti tilillä.

  Yritys

  Käyttöraha ja sen taustayritys Draivi Media Oy toimii yhteistyössä Komplett Bankin kanssa, joka on norjalainen kulutusluottoja ja jälleenrahoituspalveluita tarjoava pankki.

  Lainatuote on vakuudeton laina heti ja edullinen kulutusluotto, jonka voi saada käyttöön nopeasti.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Käyttöraha”

  1. Mikko S.Käyttöraha
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Hyvä palvelu kokonaisuudessaan ja laina edullinen kuten pitikin. +++++

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *