Laina.fi

 • laina-filaina-fi

 • Tiedot

  Käyttölaina edullisesti ja heti – lainapäätös heti ja oma nostoraja käyttöön nopeasti. Laina.fi tarjoaa sinulle 500–5000 euron nostorajalla luottotiliin. Voit nostorajan puitteissa tehdä nostoja haluamasi määrän.

  Käyttölainaa voit hakea milloin tahansa. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti palvelun aukioloaikoina klo 7-23. Kun haet lainaa tällöin, voit saada rahat tilille jopa alle puolessa tunnissa. Lainapäätös on tiedossasi heti.

  Käyttölaina eli luottotili käyttöön – hae nostoraja minuuteissa

  Lainan hakeminen on ilmaista ja se ei velvoita hakijaa nostamaan lainaa. Lainaa voit hakea verkkohakemuksella lainapalvelun sivuilta, minkä kautta hakuprosessi ohjaa sinut eteenpäin. Kun olet tunnistautunut palveluun verkkopankkitunnuksilla, on lainan hakeminen jo askelta lähempänä valmista. Täytät enää pyydetyt henkilötiedot sekä muut tiedot kuten tiedot tuloistasi.

  Saat lainaa heti tilille palvelun aukioloaikoina, kun lainahakemus on ensin hyväksytty. Ensimmäisen hakemuksen yhteydessä hakijalta pyydetään ensin kopio palkkakuitista tai muusta tulotositteesta kolmen kuukauden ajalta. Hakijoiden tiedot pyritään aina tarkistamaan ja näin varmentumaan asiakkaan takaisinmaksukyvystä.

  Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot: 20-75 vuoden ikä, oikeustoimikelpoisuus, osoite ja pankkitili Suomessa sekä muut tiedot kuten maksuhistoria kunnossa.

  Laina.fi lainaa jopa 5000 euroa joustavasti

  Laina.fi tarjoaa rahoitusratkaisuja enimmillään 5000 euron summille. Valittavana on kaksi lainatyyppiä: 5000 euron jatkuva käyttölaina ja kertaluotto, jossa kertalainan summat ovat 600-5000 euroa.

  Käyttölaina heti on joustava vaihtoehto, kun tarvittavan rahoituksen summa ei ole tarkkaan tiedossa. Jatkuvaa luottotiliä voi myös hakea sellaisten tilanteiden varalle, jolloin ylimääräisestä vararahasta voi olla hyötyä, kuten ohittamattoman tarjouksen tai yllättävän menon muodossa. Käyttölainaa maksetaan takaisin kuukausierissä, jotka perustuvat nostettuun lainasummaan. Kuukausierät ovat vähintään 50 euroa kuukaudessa tai 10% lainasummasta.

  Kertalaina heti onnistuu palvelun kautta. Kertalainan ehdot ja kulut poikkeavat hieman käyttölainasta, joten ne kannattaa katsoa lainaa hakiessa.

  Laina.fi ilmoittaa asiakkaille Online-palvelussa, mikäli lainasummaa on mahdollista korottaa tai lainan voi uusia. Myös eräpäivät ja muut tiedot, kuten avoin lainasumma, on hyvä tarkistaa Online-palvelusta.

  Yritys

  DFC Nordic Oy on eräs suurimpia Suomessa toimivia kuluttajaluottoja ja käyttölainoja myöntäviä konserneja. Se työllistää noin 70 henkilöä eri lainapalveluissa Suomessa. DFC Nordicin muita lainatuotteita ovat Risicum sekä OK Money.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Laina.fi”

  1. Kristo F.Laina.fi
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Hain Lainan illalla ja se myös siirrettiin tilille 10 minuutissa, hyvin toimivaa

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *