Surimo

 • surimosurimo

 • Tiedot

  Surimon kautta nosta kertalainaa Kertaluotto tai Joustoluotto -tyyppisesti heti. Laina-aikaa voit valita on 12-36 kuukautta. Kuukausierät ovat kohtuullisa alkaen 20€/kk ja maksuvapaita kuukausia voit pitää jopa 6 kpl ja pidät ne rajoituksetta milloin haluat. Kertaluotto siirretään yhtenä suorituksena suoraan tilillesi.

  Lainahakemuksen läpikäynti alkaa heti vastaanotettuamme hakemuksen. Pikasiirrolla rahat siirtyvät tilille heti lainapäätöksen jälkeen muutamassa minuutissa.

  Surimo Kertaluotto

  Surimo Kertaluotto on 500-4000 euroa ja Kertaluoton takaisinmaksuaika on 12-36 kuukautta. Myös Kertaluoton korkoprosentti on Joustoluoton tapaan asiakaskohtainen. Tarkemmat ehdot ja korkotasot kannattaa tarkistaa Surimon www-sivuilta.

  Kuukausierät ovat kohtuullisia alkaen 20€ ja maksuvapaita kuukausia voit pitää jopa 6 kpl ja pidät ne rajoituksetta milloin haluat. Kertaluotto sopii hyvin lainaksi, kun lainatarpeesi on selkeästi tiedossa. Jos tarvitset esim. 750 euroa kodinkoneita varten, tai jos autosi korjaus maksaa 1500 euroa voit nostaa Kertaluoton tälle summalle.

  Joustavampi Joustoluotto

  Surimo tarjoaa myös Joustoluottoa 250-2500 euron summille, joiden puitteissa voit nostaa lainaa sen verran kuin tarvitset. Surimo Express Joustoluotto on luotto, jossa voit tehdä haluamasi määrän nostoja nostorajan puitteissa. Pienin myönnettävä summa on 250 euroa ja suurin määrä lainaa 2500 euroa. Joustoluotto voidaan myöntää henkilölle, joka on 19 vuotias ja jonka maksuhistoria ja muut tiedot ovat kunnossa.

  Joustoluoton korkoprosentti on asiakaskohtainen ja siihen vaikuttavat:

  • Laina-aika
  • Lainasumma
  • Asiakkaan nykyiset tulot
  • Asiakkaan nykyiset lainat
  • Muut henkilökohtaiset seikat

  Joustoluotto on toimiva laina silloin, kun et tiedä tarkkaan minkä verran rahoitusta tulet tarvitsemaan. Jos olet esimerkiksi lähdössä pidemmälle matkalle tai olet juuri aloittamassa remonttia, voi Joustoluoton hakeminen ns. varalle olla hyvä vaihtoehto.

  Joustoluottoa voit nostaa sopivan summan tilillesi juuri sinä ajankohtana, kun tarvitset. Tällöin voit välttyä myös ylimääräisiltä kustannuksilta, kun lainaa tarvitsee nostaa vain tarvittava määrä. Lisäksi Surimon Online-palvelu palvelee sinua myös esimerkiksi matkoilla ollessasi, jolloin sinulla on ikään kuin luottokortin tavalla toimiva luottotili käytössäsi.

  Joustoluotosta ei aiheudu kuluja, mikäli sinulla ei ole avointa luottoa. Kannattaa siis lyhentää Joustoluottoa nopealla aikataululla, jotta ylimääräisiä kuluja ei kerry avoimen saldon muodossa. Tietysti sinulla on myös mahdollisuus maksaa vain minimilyhennystä, joka selviää lainaa hakiessasi. Tarkemmat hinnat ja tiedot kannattaa tarkastaa Surimon sivuilta lainaa hakiessa.

  Lainan hakeminen

  Lainaa haetaan Surimon sivuilta, jonka kautta pääset täyttämään hakemuslomakkeen. Voit päättää sinulle sopivan eräpäivän lainan lyhennykselle eli voit valita eräpäiväksi esim. palkkapäiväsi. Laskutuskuluissa voit säästää valitsemalla sähköpostilaskun. Tämän jälkeen täytetään hakijan henkilötiedot ja muut tiedot kuten tiedot tuloista.

  Yritys

  Surimon taustalla on helsinkiläinen Surimo Finance Oy, joka on kokenut toimija lainapalveluissa.
  Mikäli lainatarpeesi on suurempi kuin 4000 euroa, kannattaa tutustua seuraaviin lainapalveluihin, jotka voivat tarjota lainaa suuremmalle summalle: Risicum lainaa enintään 5000 euroa, Easycredit 6000 euroa, Ostosraha lainaa enintään 10 000 euroa ja Bank Norwegian lainaa enintään 50 000 euroa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Surimo”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *