Yleislaina

 • yleislainayleislaina

 • Tiedot

  Yleislaina on 2000-10000 euron kertalaina, jonka voit nostaa nopeasti, joustavasti ja luotettavasti. Haluatko tehdä hakemuksen ja noston lainalle nopeasti vaivattomasti? Olet oikeassa paikassa: Yleislaina on lainapalvelu, josta voit hakea lainaa milloin tahansa ja saat myös lainapäätöksen nopeasti.

  Lainan hakeminen on vaivatonta ja lainapäätöksen saat heti. Mikäli et tiedä tarvitsetko lainaa juuri nyt, lainapäätös on mahdollista hakea myös tulevien menojen varalle. Nopea laina soveltuu kertaluonteiseen lainatarpeeseen ja harkittuihin hankintoihin. Mikäli haussa on joustava kulutusluotto ilman vakuuksia, katso Yleislaina.

  Yleislaina: kertalaina moneen tarkoitukseen

  Sovellut hyvin Yleislainan hakijaksi, jos sinulla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Työsuhteesi täytyisi olla alkutaivalta pidemmällä eli koeajasta on siirrytty vakaaseen työsuhteeseen. Tulosi ja menosi ovat ratkaisevia luottopäätöstä tehdessä ja lisäksi katsotaan myös tiedot liittyen maksuhistoriaan ja hakijan muiden velkojen määrä. Kun tietosi ovat kunnossa näiltä osin, voidaan sinulle todennäköisesti myöntää lainaa Yleislainalta.

  Lainan hakeminen nopeasti

  Yleislaina -lainapalvelussa tunnistaudutaan ensin TUPAS-tunnuksilla eli voit saada lainaa pankkitunnuksilla tunnistauduttuasi palveluun. Tunnistautumisen jälkeen hakija ohjataan täyttämään selkeästi muotoiltu lainahakemus. Yleislaina on nykyaikainen palvelu, eikä lainan hakemisessa tarvita suurta panostusta hakijan osalta, vaan lainan tiedot ja henkilökohtaiset tiedot riittävät pitkälle. Esim. lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse selvittää hakemuksessa.

  Lainahakemuksen täyttämiseen tarvitsee käyttää vain pieni hetki muodollisuuksien osalta. Täytät vain muutamat kysytyt tiedot asuin-, työpaikka- ja tulotiedoista sekä haluamasi lainasumman ja -ajan. Muut tiedot ja ehdot lainaasi liittyen voit katsoa palvelusta hakemisvaiheessa. Hakemuksen jättäminen on maksutonta eikä se velvoita nostamaan lainaa.

  Yleislaina ja lainan takaisinmaksu

  Lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat 6kk ja 60kk välillä. Yleislainan sivuilta löydät tarkemmat tiedot lainoista ja ne kannattaa varmistaa sieltä lainaa hakiessa.

  Sinulle myönnettävän lainan tiedot sekä takaisinmaksusuunnitelman löydät lainasopimuksesta, minkä lukeminen ja hyväksyminen kannattaa tehdä huolella ja harkiten. Esimerkkilainana on 3000 euron kertalaina netistä ja se maksetaan takaisin 24 kuukauden aikana. Takaisinmaksun kuukausierä on tällöin 125 euroa. Katso tarkka hinnasto Yleislainan palvelun sivustolta. Siellä on lueteltuna kaikki lainan ottamiseen liittyvät kulut ja tiedot yksitellen. Lainan korko on kiinteä koko laina-ajan, joten kuukausierät pysyvät samanlaisina koko laina-ajan. Tietysti asiakkaan on mahdollista lyhentää lainaa myös suuremmissa erissä näin halutessaan ja hän voi myös maksaa koko lainan pois kerralla.

  Tarvitaanko lainaan takaajia?

  Yleislainan palvelun myöntämä laina on nimenomaan vakuudeton laina heti tilille. Riittää, että harkitset lainan lainatarpeesi ja takaisinmaksukykysi pääosin itse. Omaisuutta ei tarvitse kiinnittää lainaa varten eikä myöskään omaisia tai muuta lähipiiriä tarvita lainan takaajiksi. Yksinkertaista, helppoa ja nopeaa: sitä on Yleislaina.

  Hankkimasi omaisuus siirtyy nimiisi heti kaupat tehtyäsi. Jos tarkoituksesi on myydä lainalla hankkimasi omaisuus kuten moottoripyöräsi, voit sen tehdä vapaasti ja maksaa loppuvelan pois esimerkiksi yhdessä erässä näin halutessasi.

  Laina-ajat

  Laina-aikoijen osalta Yleislaina tarjoaa valittavaksi 6 kuukauden ja 60 kuukauden väliltä ratkaisuja, jotka riippuvat myös osaltaan lainasummasta. Kuten lainoissa yleensä, kokonaiskulut ovat lainanottajalle vähäisimmät, kun lainan maksaa pois pikaisessa aikataulussa. Takaisinmaksun aikataulu täytyisi olla myös lainanottajan tuloihin sopiva, joten sen valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, jotta lainan takaisinmaksusta suoriutuu vaivattomasti. Lyhyt laina-aika sopii esimerkiksi silloin, kun hakija tietää saavansa lähiaikoina lisätuloja vaikkapa lomarahojen tai veronpalautusten muodossa ja aikoo käyttää nämä lainan lyhentämiseen.

  Lainaa voit hakea milloin tahansa

  Koska lainan hakeminen ei velvoita vielä mihinkään eikä se maksa mitään, lainahakemuksen voit tehdä, vaikket olisikaan vielä täysin varma lainan nostamisesta. Yleislaina on tarkoitettu harkittuihin hankintoihin eikä sitä suositella jokapäiväisen elämän rahoittamiseen. Silloin, kun lainaa tarvitaan hankintoihin nopeasti ja luotettavasti, voi Yleislaina olla hyvä valinta.

  Yritys

  Suomessa toimiva Yleislaina-palvelu on Virossa toimivan lainayrityksen suomalainen sivuliike. Yleislainan asiakaspalvelu on tavoitettavista arkisin kello 9-17. Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä myös sähköpostitse ja lainahakemuksen voit jättää milloin tahansa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Yleislaina”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *