Etua.fi

 • etua-fietua-fi

 • Tiedot

  Etua.fi kilpailuttaa lainan, jotta saat sen edullisesti. Lainaa voi hakea 2000-50 000 euroa vähintään vuoden ja korkeintaan 15 vuoden ajalle. Palvelu sopii 20 vuotta täyttäneelle Suomessa asuvalle henkilölle, joka haluaa kilpailuttaa lainansa helposti ja nopeasti. Edullisen lainan lisäksi voit kilpailuttaa esimerkiksi asuntolainan.

  Etua.fi palvelussa kilpailutat lainasi ilmaiseksi

  Lainan hakeminen aloitetaan Etua.fi verkkopalvelussa. Aluksi hakijan on ilmoitettava hakeeko hän asuntolainaa vai kulutusluottoa. Kuten palvelussa mainitaan, tämän jälkeen yksi hakemus riittää ja voit parhaimmillaan saada monta lainatarjousta, joista valitset itsellesi parhaimman.

  Lainatarjoukset eivät ole sitovia, vaan voit kaikessa rauhassa päättää, otatko saamasi tarjouksen vastaan. Tarjousten pyytäminen on myös ilmaista. Kun täytät hakemuksen huolellisesti, voit varmistua siitä, että saat mahdollisimman monta lainatarjousta nähtäväksi.

  Lainojen yhdistäminen kannattaa

  Voiko Etua-palvelun kautta yhdistää aikaisemmat lainat yhdeksi lainaksi? Kyllä voi, palvelun kautta on mahdollista hakea myös sellaista kulutusluottoa, jonka avulla kaikki entiset kulutusluotot tai luottokorttien velat voidaan yhdistää yhdeksi lainaksi, josta maksetaan vain yksiä kuluja. Tällaisen lainan hakeminen on perusteltua varsinkin tilanteessa, jos asiakkaalla on monia lainoja, joista kaikista peritään eri kuluja ja laskutuspalkkioita.

  Lainojen yhdistäminen kannattaa. Hyvin useasti lainojen yhdistäminen voi säästää hakijalle satoja euroja kuukaudessa, koska tällöin tarvitsee maksaa vain yhden lainan kulut.

  Lainan kustannukset

  Kilpailuta lainat jo senkin takia, että se käy nopeasti ja vaivattomasti. Sekä asuntolainan että kulutusluotonkin kustannukset riippuvat siitä, mikä lainayritys valitaan lainan tarjoajaksi. Luottovertailu helpottuu, kun käytät Etua.fi:n palvelusta löytyviä lainalaskureita, jotta itselle sopivimman lainan suunnitteleminen onnistuu hetkessä.

  Yritys

  Etua.fi:n taustayritys on Etua Oy, joka on toiminut vuodesta 2008 alkaen ollen tuolloin Suomen ensimmäinen lainapalveluita välittävä yritys. Yksinkertaisena ja kattavana tavoitteena yrityksellä on tarjota asiakkaalle parhaat mahdolliset lainatuotteet. Etua.fi on riippumaton suomalainen lainanvälittäjä.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Etua.fi”

  1. Antti K.Etua.fi
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Nopeaa toimintaa edullisen tarjouksen sai ja myös laina nopeasti

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *