Credit24

 • credit24credit24

 • Tiedot

  Credit24 on tililuoton tarjoava palvelu, josta voit saada tarvitsemasi noston tehtyä minuuteissa. Rahoita heti arkeasi ja hyödynnä 0% nostokulujen tarjous. Voit nostaa tililuotoltasi sen verran kuin tarvitset, sopivissa erissä.

  Hakeminen auki 24h vuorokaudessa palvelun kautta ja tililuotto käyttöön heti. Tililuoton avaaminen ja käyttäminen on ilmaista, jolloin maksat vain pankkitilillesi nostetusta summasta ja edullisesti.

  Kokeile kuukausi: kulut 0%, korko 0%

  Luottotilin avaaminen voi olla paikallaan, kun eteesi tulee ohittamaton tarjous uudesta ajoneuvosta, matkasta tai esimerkiksi tarjouslöydöstä. Tällöin et voi jäädä odottamaan seuraavaa tilipäivää, vaan hankinta täytyy toteuttaa hakemalla rahoitus heti Credit24:ltä. Luottotilin avaus ja ensinoston kulut sekä korko nyt 0%.

  Eräs mahdollisuus on hakea limiitti varalle, eli hakea oma nostoraja nyt ja varautua tuleviin menoihin. Tällöin voit varmistua, että saat hoidettua aina hetkelliset rahoitustarpeet nopeasti.

  Credit24 siirtää rahat tilille 15 minuutissa

  Credit24 luotto on tarkoitettu yksityishenkilöille. Credit24 Joustolimiitti soveltuu yli 19 vuotiaalle henkilölle, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin ja täyttää muut lainan hakemisen kriteerit. Muita kriteerejä ovat henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, osoitetiedot Väestörekisterissä sekä tunnistautumista varten verkkopankkitunnukset. Kun olet täyttänyt hakemuksen ja nostoraja on myönnetty, voit tehdä nostoja heti.

  Kun lyhennät lainasummaa, siihen löytyy joustavuutta, kun sitä tarvitset. Voit maksaa takaisin joko minimilyhennystä tai kerralla enemmän. Kun olet maksanut lainaa takaisin, vapautuu luottolimiittiin taas lisää varaa, minkä puitteissa voit tehdä haluamasi määrän nostoja milloin haluat.

  Credit24 hakemuksen voit täyttää verkossa nopeasti

  Credit24 ei vaadi lainoihin takaajia. Pikalainaa voi siis hakea nopeasti, koska sinun ei tarvitse esim. käydä täyttämässä takauspapereita pankissa. Vakuuksia ei myöskään vaadita lainoihin, vaan voit olla vapaasti hankkimiesi tuotteiden omistaja. Voit siis esim. myydä lainalla ostamasi ajoneuvon, eikä siihen vaadita ottamaan täyskaskoa, koska kulkupeli ei ole rahoitusyhtiön nimissä.

  Lainaa voit hakea lainapalvelun verkkosivulla, jossa tunnistamiseen kelpaavat verkkopankkitunnukset. Lainahakemus on myös mahdollista täyttää Postin toimipaikoissa, jossa henkilöllisyys osoitetaan henkilöllisyystodistuksella. Tämä käy myös siinä tapauksessa, että henkilöllä ei ole verkkopankkitunnuksia käytössään.

  Lainahakemukseen täytetetään perustietoja kuten henkilötiedot, tulotiedot liitteineen (palkkakuitti). Jos olet jo asiakas, voit tehdä nostoja helposti kirjautumalla verkkopalveluun tai käyttää nostoihin matkapuhelinta.

  Joustolimiittiin joustava maksuaika

  Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Luottoa heti tilille ja kuluja kertyy ainoastaan nostetusta summasta.

  Joustolimiitti on lainatuote, joka sopii, pitkäaikaiseen tarpeeseen, varalle tai nopeasti nostettavaksi lainaksi. Kyseessä on tilityyppinen luotto, jossa ei ole avausmaksua. Nostoja voi tehdä nostorajan puitteissa haluamansa määrän, ja kuluja maksetaan vain tehdyistä nostosummista. Luottoraja on asiakaskohtainen ja se on 100-4000 euroa. Kun olet maksanut lainaa takaisin, luottolimiittiä vapautuu sitä mukaa, kun lainaa on lyhennetty.

  Lainan takaisinmaksuaika on pisimmillään 36 kuukautta, ja voit halutessa maksaa lainaa nopeammin pois tai maksaa vain minimilyhennyksen. Lainan takaisinmaksu on joustavaa ja voit taloustilanteen muuttumisen ennakoinniksi pitää luottolimiittiä kuten luottokorttia ikään kuin varalla. Saat lainapäätöksen palvelusta hakemuksen jätettyäsi heti tietoosi.

  Yritys

  Credit24 on tunnettu ja luotettava lainatuotteiden tarjoaja. Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n lainapalvelu. Yritys on osa International Personal Finance Plc konsernia, joka on listattuna Lontoon pörssiin. Konserni on vakavarainen ja siinä työskentelee 7000 ihmistä ja toimintaa on 13 eri maassa. Yritys noudattaa vastuullisen ECRC:n mukaisen luotonannon kriteereitä. Palvelussa painotetaan sitä, että pienet ja lyhytaikaiset luotot on tarkoitettu yllättävien menojen hetkelliseen rahoittamiseen mutta niiden ottamista ei suositella jatkuvaan elämiseen tai kuluttamisen rahoittamiseen.

 • Arvostelut

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *