Resurs Bank

 • resurs-bankresurs-bank

 • Tiedot

  Resurs Bank myöntää 1000–30 000 euroa lainaa jopa 12 vuoden maksuajalla. Resurs Bankin maksuttoman lainahakemuksen täytät minuuteissa ja alustavan lainapäätöksen saat palvelusta tuossa tuokiossa.

  Rahoita hankintasi ja arjen kustannukset sopivan edullisella lainalla. Lainatarjonta on edullinen ja rahoituksen kustannukset ovat edullisimpia markkinoilla. Hakeminen kannattaa, koska saat oman tarjouksesi minuuteissa.

  Resurs Bank lainaa edullisesti, pyydä oma tarjouksesi:

  • Resurs Bank tarjoaa lainaa 1000–30 000 euroa
  • Lainan takaisinmaksuajan voit valita vuoden ja 12 vuoden väliltä
  • Tarkoitettu yli 23-vuotiaille, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Lainahakemus on maksuton, eikä sido hakijaa mihinkään
  • Lainapäätös heti

  Resurs Bank on ollut edelläkävijä jo pitkään

  Resurs Bank on toiminut jo vuodesta 2002 asti Suomessa ja on ollut pitkään rahoitusalan nopeasti kasvava uranuurtaja. Resurs Bank toi ensimmäisten joukossa markkinoille korottoman maksuajan ja on tehnyt työtä koko toimintansa ajan asiakkaiden rahoitustarpeiden täyttämiseksi. Pitkä kokemus takaa palvelun laadun ja asiantuntevuuden, mikä on myös asiakkaan etu. Lainavalikoima on monipuolinen ja tarjontaan kuuluu myös muiden lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi.

  Näin haet lainaa

  Resurs Bankin lainahakemus on hyvin yksinkertainen ja selkeä. Nopein tapa hakea lainaa on tunnistautua ensin verkkopankkitunnuksilla, mutta se ei ole välttämätöntä.

  Jos olet yli 23 vuotta täyttänyt ja sinulla on säännöllisiä tuloja väh. 17 000 euroa vuodessa sekä luottotietosi ovat kunnossa, olet soveltuva lainan hakijaksi. Koska lainapäätöksen saa heti eikä hakeminen maksa mitään, on riskitöntä kokeilla voitko saada lainaa Resurs Bankilta. Yhteishakijan käyttöä suositellaan suuremmissa lainasummissa.

  Kyseessä on vakuudeton laina heti. Parhaimmat todennäköisyydet lainan myöntämiseen saat, kun käytät rinnakkaishakijaa, joka voi olla esimerkikisi avopuolisosi.

  Lainojen yhdistäminen

  Resurs Bank lainaa edullisesti, joten voit myös yhdistää lainasi, jotta sinun ei tarvitse maksaa useasta lainasta ylimääräisiä kuluja eikä korkeita korkoprosentteja. Resurs Bank tarjoaa mahdollisuuden maksaa vain yhtä kohtuukorkoista lainaa, jolloin voit hoitaa lainaasi helposti yhdellä laskulla.

  Vanhat asiakkaat voivat hakea lainaansa korotusta Resurs Bankilta, kun vähintään kuusi lyhennystä on maksettu takaisin nykyisestä lainasta.

  Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

  Lainapäätös heti on Resurs Bankin tavoite. Lainahakemukset käydään läpi saapumisjärjestyksessä ja hakemuksen voi jättää mihin aikaan tahansa verkkopalvelussa. Kun tarvittavat liitteet on toimitettu ja lainasopimus hyväksytty, maksetaan laina tilille arviolta 1-3 arkipäivän kuluessa. Kun hakemasi lainasumma on yli 4000 euroa, Resurs Bank ottaa sinuun vielä yhteyttä puhelimitse ennen lainapäätöksen viimeistelyä.

  Lainan korko ja takaisinmaksu

  Lainan korko on henkilökohtainen ja se riippuu mm. lainasummasta, laina-ajasta sekä arvioidusta takaisinmaksukyvystäsi. Voit katsoa sinulle tarjotut ehdot ennen lainasopimuksen hyväksymistä.

  Lainaa voi myös maksaa etuajassa takaisin. Se on jopa suotavaa, koska tällöin säästät takaisinmaksettavissa lainan kokonaiskuluissa. Lainan voit maksaa pois vaikka yhdessä erässä niin halutessasi. Tarkista tällöin lainasi tarkka saldo tiliotteeltasi tai palvelun omilta sivuilta.

  Laskujen eräpäivä on aina kiinteä päivämäärä, joka on kunkin kuukauden viimeinen päivä. Jos ongelmia ilmenee lainan takaisinmaksun kanssa, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ongelman selvittämiseksi ja neuvotella asiasta Resurs Bankin asiakaspalvelun kanssa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Resurs Bank”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *