Blue Finance

 • blue-financeblue-finance

 • Tiedot

  Blue Finance lainaa 100–2000 euroa laina-ajan ollessa keskimäärin kuukauden. Blue Finance tarjoaa kahta eri lainaa: 100–700 euron Pikavippiä tai 2000 euron nostorajalla Joustoluottoa. Joustoluotto on jatkuva luotto, jonka puitteissa voit tehdä nostoja haluamasi määrän. Tarjolla on myös 300 euron täysin kuluton pikalaina.

  Kun vastassasi on ohittamaton tarjous esimerkiksi kodin hankinnasta, joka on vailla rahoitusta, Blue Finance tarjoaa apua tilapäiseen rahoitustarpeeseen heti. Näin ollen voit toteuttaa hankintasi nopeasti ja vaivattomasti ja pääset hyödyntämään tarjouksen nopealla rahoituksella.

  Blue Finance myöntää lainan nopeasti – summa tilille heti

  Lainasummat maksetaan tilille heti klo 07:00-23:00 välillä. Lainaa voi hakea jokainen täysi-ikäinen lainapalvelussa verkossa. Hakemus on ilmainen, eikä se sido hakijaa ottamaan lainaa. Jos lainaa haetaan tekstiviestillä, lainatarjous on voimassa ja odottamassa hyväksyntää kuusi päivää. Blue Finance on eräs helpoimmista palveluista hakea luottoa heti tilille.

  Lainan hakeminen Blue Financelta on nopeaa ja helppoa. Yö-aikaan tehdyistä ja hyväksytyistä hakemuksista rahat siirtyvät tilille aamulla klo 07:00.

  Ensiasiakkaille on tarjolla 300 euron edestä lainaa ilman kuluja.

  Lainan takaisinmaksu

  Joustoluotto -lainan laina-aika on keskimäärin 30 vuorokautta ja siihen vaikuttavat lainan nostojen ajankohdat. Pikavipin takaisinmaksuaika on jopa 360 pv ja takaisinmaksun voi suorittaa enintään 6 erässä.

  Asiakaspalvelu

  Lainapalvelun asiakaspalvelu auttaa sinua kaikkiin lainoihin liittyvissä asioissa ja on puhelimitse tavoitettavissa arkisin kello 7-23. Näinä aikoina tapahtuu myös rahojen siirto palvelussa, joten jos tarvitset lainan pikaisesti tilille, kannattaa hakea lainaa näinä aikoina.

  Yritys

  Blue Finance Oy on suomalainen Luotonantajarekisteriin kuuluva rahoituspalveluiden tarjoaja.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Blue Finance”

  1. Heidi S.Blue Finance
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Kuluton ja koroton vippi oli nimensä mukainen ja myös toinen laina nopea, voi suositella

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *