Credento

 • credentocredento

 • Tiedot

  Credento lainaa tarpeittesi mukaan pikalainan heti ilman vakuuksia. Credenton lainaan et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Keskeisiä kriteerejä lainan myöntämiselle ovat 22 vuoden ikä, hakijan tulot sekä oma maksuhistoria kunnossa. Lisäksi tarvitset vain matkapuhelinliittymän ja olet valmis hakemaan Credento -lainaa.

  Credentolta helposti lainaa 1000–5000 euroa

  Hae lainaa verkossa palvelun sivujen kautta. Credentolta voit saada lainasumman tilille 1-2 päivän kuluessa. Jos tarkoituksesi on nostaa lainaa nopeasti, kannattaa katsoa oheisesta linkistä löytyvä lista muista lainapalveluista, joiden kautta on mahdollista saada lainaa heti tilille.

  Maksuvapaat kuukaudet

  Credento tarjoaa lainaasi kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Maksuvapaata on mahdollista saada sen jälkeen, kun lainaa on maksettu takaisin neljän kuukauden ajan. Kannattaa huomioida, että maksuvapaat kuukaudet pitkittävät lainan laina-aikaa maksuvapaiden kuukausien verran. Tällöin korkokulujen osuus takaisinmaksettavasta määrästä kasvaa. Edullisinta asiakkaalle tietysti on, että lainan maksaa takaisin mahdollisimman nopeassa aikataulussa.

  Credento Lainaturva – turvaa takaisinmaksuun

  Credenton palveluihin kuuluu myös lainaturvavakuutus työttömyyden, työkyvyttömyyden, vakavan sairauden tai kuoleman varalle. Tämän takaisinmaksuturvan hinta on 0,45 % lainasummasta kuukaudessa, minimissään kuitenkin 3 euroa kuukaudessa. Esimerkiksi 2500 euron lainasummalla kuukausimaksu olisi 11,25 euroa kuukaudessa.

  Lainaturvavakuutuksen ehdot kannattaa lukea huolella läpi ja ehdot kannattaa tarkistaa Credenton sivuilta. Ehdot riippuvat mm. lainanhakijan iästä. Ohessa muutamia huomioita takaisinmaksuturvaan liittyen. 18-64 -vuotiaat luokitellaan eri ryhmään kuin 65-75 -vuotiaat. Yli 75-vuotiaiden ei ole mahdollista saada takaisinmaksuturvaa.

  Työttömyyden tai lomatuksen osalta takaisinmaksuturvaan liittyy rajoitus, että työttömyys tai lomautus ei saa olla tiedossa ottaessasi takaisinmaksuturvan. On kannattavaa myös pohtia, voitko lyhentää lainaa siitäkin huolimatta, että jäisit esim. työttömäksi. Vaikean sairauden tuomia yllättäviä kuluja on vaikea ennakoida, joten tältä osin arvioiminen on vaikeaa.

  Takaisinmaksuturvaan liittyvät menot ovat tietysti ns. ylimääräisiä menoja, jos et tule tarvitsemaan helpotusta takaisinmaksuun. Kannattaa siis pohtia tarkkaan sitä, onko vakuutukselle käyttöä, jotta lainan kokonaiskustannukset pysyvät kohtuullisina ja laina on hakijalle sopiva.

  Lainan kustannukset

  Lainan vuosikorko vaihtelee laina-ajan ja -summan perusteella. Kulut hakemallesi summalle kannattaa tarkistaa lainaa hakiessa. Todellinen vuosikorko Credenton lainoille on kulutusluotoissa 21-49%. Vastaava lainapalvelu on Easycredit, joka myöntää lainaa 100-5000 euroon asti ja Aasa, joka myöntää kertalainan 10000 euroon asti.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Credento”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *