Rahoitu.fi

 • rahoitu-firahoitu-fi

 • Tiedot

  Rahoitu.fi kilpailuttaa monta rahoituslaitosta kerralla. Kilpailutus on maksuton ja voit tehdä lainahakemuksen 500 eurosta alkaen aina 50 000 euroon asti. Laina-ajan voit valita yhden ja peräti 15 vuoden väliltä. Kilpailutus on eräs parhaista tavoista tehdä rahoitusvertailu ja se toimii yhdellä nopealla hakemuksella palvelussa.

  Palvelun kautta saat yhdellä hakemuksella pankeilta ja rahoituslaitoksilta monta tarjousta. Palvelun kautta voit myös yhdistää pienemmät lainasi yhdeksi lainaksi.

  Tarjottavat korot ovat henkilökohtaisia ja vaihtelevat tarjouksittain. Korkoprosenttiin vaikuttavat keskeisesti mm. lainasumma ja laina-aika sekä tulotasosi ja ikäsi. Lainaa 18-vuotiaalle myönnetään todennäköisesti erilaisin ehdoin kuin vaikkapa 35-vuotiaalle. Tietysti myös kuukausimenot ja muut seikat kuten työllistyminen voivat vaikuttaa lainatarjouksiin. Kokonaisuudessaan lainojen vertailu kannattaa, koska vain siten saat tietoosi henkilökohtaiset lainatarjouksesi.

  Näin onnistut lainan hakemisessa

  Lainaa saat todennäköisesti paremmilla ehdoilla yhteishakijan, kuten puolisosi, kanssa hakemalla. Lainantarjoajalle riski on tällöin pienempi, koska lainaan osallistuu nimellisesti kaksi henkilöä. Suuremmissa lainasummissa yhteishakijan käyttöä suositellaan. Lainat ovat muutoin vakuudettomia lainoja, joten vakuuksia tai pankissa asiointia ei lainan saamiseksi tarvita.

  Lainatarjoukset, joita saat Rahoitu.fi:n kautta eivät ole sitovia. Mikäli tarjous ei ole mielestäsi tarpeeksi kilpailukykyinen tai muuten sopiva, voit jättää lainan nostamatta. Hakeminen on ilmaista ja voit kaikessa rauhassa miettiä lainatarjouksien sopivuutta. Kilpailuta lainat aina, kun tarvitset lainaa, jotta säästät lainan kokonaiskuluissa.

  Rahoitu ja muut palvelut – Erot palveluiden välillä

  Tarjolla on muitakin kilpailutuspalveluita. Omalaina.fi:n, LendonRahalaitoksen ja Rahoitu.fi:n välillä erot ovat pieniä. Kaikkien enimmäissumma on 50 000 euroa. Omalaina tarjoaa laina-ajaksi enintään 10 vuotta, kun muissa mainituissa palveluissa laina-aika on enintään 15 vuotta. Muut käytännön erot palveluiden välillä eivät ole suuria.

  Vertailupalvelut eivät ilmoita yksiselitteisesti mukana olevien rahoituslaitosten määrää. On tietysti mahdollista käyttää useampaa palvelua lainatarjousten vertailuun, koska vertailu on ilmaista, eikä se sido hakijaa mihinkään. Vertailu kannattaa. Jos sen voi vielä helposti tehdä, ei siinä myöskään menetä mitään.

  Lainahakemus

  Lainahakemuksen löydät Rahoitu.fi:n palvelusta verkosta. Tunnistauduttuasi palveluun pääset ilmoittamaan haluamasi laina-ajan ja lainasumman sekä lainan hakemisen kannalta relevantit henkilökohtaiset tiedot. Lainahakemus kannattaa täyttää huolella, koska hakemuksen tietojen perusteella määräytyvät tarjottavien lainatarjouksien ehdot.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Rahoitu.fi”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *