Lainaaja.fi

 • lainaaja-filainaaja-fi

 • Tiedot

  Lainaaja.fi on markkinapaikka, jossa voit lainata rahaa erittäin edullisesti. Se on paljon fiksumpi ja modernimpi tapa lainata, koska saat henkilökohtaisen palvelun kautta paremman koron. Lainaaja on siis fiksu valinta edullista lainaa tarvitsevalle.

  Lainaaja.fi on uudenlainen lainapalvelu, jossa myönnetään edullisia lainoja suoraan sijoittajilta. Lainanhakija voi itse määritellä haluamansa lainasumman 800 – 6000 euroa ja takaisinmaksuajan, joka voi olla 24 tai 36 kuukautta. Lainan ehdot riippuvat mm. henkilökohtaisista tiedoistasi. Prosessi on nopea ja summa on pian tilillä.

  Lainaajan etu: edullinen laina helposti tilille

  Lainaaja.fi:ltä saat pidemmän maksuajan, paremmat ehdot sekä kohtuullisen kuukausierän.

  Vertaislaina on verrattuna tavallisiin pienlainoihin, koska vertaislainoissa rahaa lainaavina sijoittajina toimivat yksityishenkilöt yhtiöiden ja pankkien sijaan. Näin kulut ja korot lainanhakijoille pysyvät huomattavasti kohtuullisempina kuin pikavipeissä. Sijoittajat saavat Lainaajalta sijoitukselleen paremman tuoton kuin muualta keskimäärin. Tällöin kumpikin osapuoli hyötyy ja on mahdollista saada edullista lainaa. Lainaaja.fi:n vertaislainoissa korot vaihtelevat 6-24% välissä ja lainasummat 800-6000€ välissä.

  Näin haet lainaa – ei sitoutumista ja nopea hakeminen

  Lainaa ilman vakuuksia hakiessa täytät valitsemasi lainasumman ja laina-ajan, minkä jälkeen tarvitsee vain täyttää henkilökohtaiset tiedot, kuten tulo-, meno- ja asumistiedot. Hakemuksen ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen palvelu tekee loput ja saat rahasumman suoraan tilillesi.

  Tietoa Lainaaja.fi

  Edullinen laina jokaiselle on Lainaajan tavoite. Lainaamisesta tulee helppoa ja reilua kaikille osapuolille. Rahan lainaajat voivat määrittää itselleen sopivan lainan määrän ja keston ja sijoittajat arvioida lainahakemuksia suhteessa omiin tuotto-odotuksiinsa.

  Yritys

  Lainaajan taustalla on Vertaislaina Oy, joka toimii Turussa. Vertaislaina Oy on rekisteröity rahoituspalveluita tarjoava lainanmyöntäjä.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Lainaaja.fi”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *