Cashbuddy

 • cashbuddycashbuddy

 • Tiedot

  Cashbuddy tarjoaa helpolla hakemuksella rahat tilillesi nopeasti. Cashbuddy on kotimainen pikalainaa tarjoava palvelu, joka tekee päätöksen nopeasti. Rahoitusta saat helposti jopa minuuteissa täyttämällä hakemuksen. Ajat vaihtelevat yhdestä viiteen vuoteen asti. Valitse fiksumpi pikalaina nyt kotimaiselta Cashbuddylta.

  Cashbuddyn palvelusta näet lainalaskurilla, millaiseksi summa ja kuukausierä muodostuvat eri valinnoilla. Hakemuksen hyväksymisen perusehtoina ovat vähintään 20 vuoden ikä ja säännölliset tulot. Summa on käytettävissä vapaasti mihin haluat.

  Cashbuddy siirtää rahat tilille jopa minuuteissa

  Cashbuddy myöntää rahoitusta 20 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla on säännöllisiä tuloja. Tuloiksi katsotaan esim. tuet, palkka ja eläke. Eräs lainan edellytyksistä on, että hakijalla on moitteeton luottohistoria. Lainaa hakiessa täytyy myös olla Suomen kansalainen.
  Jos olet jo nykyinen Cashbuddyn asiakas, voit saada korotusta lainasummaasi, mikäli takaisinmaksukykysi on riittävä. Jos tarvitset lisää lainaa, kannattaa harkita myös lainan kilpailutusta tai lainojen yhdistelemistä yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen on pitkällä aikavälillä kannattavaa, koska tällöin tarvitsee maksaa kuluja vain yhdestä lainasta ja mahdollisesti voit saada lainaa myös paremmalla korolla ja muilla ehdoilla.

  Suuremmat lainasummat

  Tarvitsetko lainaa 3000 heti tilille tai vielä suuremman summan nopeasti? Suosittelemme siinä tapauksessa myös katsomaan muita lainapalveluita, esimerkiksi: RahapalveluOstosraha ja Aasa. Näistä palveluista voit saada hieman enemmän lainaa kuin Cashbuddylta ja heiltä on mahdollista myös nostaa luotto heti tilille. Huomioi, että näissä suuremmissa lainoissa myös tulovaatimukset ovat suuremmat. Lainan hakeminen tietysti aina kannattaa, koska se ei ole hakijalle sitovaa, vaan tarjouksia voi vertailla kaikessa rauhassa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Cashbuddy”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *