Freedom Rahoitus

 • freedom-rahoitusfreedom-rahoitus

 • Tiedot

  Freedom Rahoitukselta voit hakea edullista lainaa 500-60000 euroa ja voit saada lainallesi takaisinmaksuaikaa väliltä 1-15 vuotta. Freedom Rahoitus yhdessä henkilökuntansa kanssa kilpailuttaa ja koostaa sinulle sopivan lainatarjouksen, minkä jälkeen voit päättää hyväksytkö tarjouksen. Takuulla edullinen laina helposti.

  Freedom Rahoitus työskentelee yhdessä pankkien ja rahoituslaitosten kanssa ja etsii sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Hakemus sekä Freedom Rahoituksen välittämä lainatarjous ei vielä sido sinua hakijana mihinkään, vaan voit kaikessa rauhassa miettiä hyväksytkö tarjouksen.

  Freedom Rahoitus tekee työtä puolestasi ja välittää sopivan lainan

  Lainan hakeminen Freedom Rahoituksen palvelussa on helppoa. Hae lainaa lainapalvelun kotisivulta löytyvällä lomakkeella, jonka täytettyäsi olet jo askeleen lähempänä rahojen siirtoa tilille. Pian hakemuksen jättämisen jälkeen Freedom Rahoituksen lainaneuvoja ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa lainanhakua yhdessä sinun kanssasi. Näin varmistutaan siitä, että saat juuri sinulle sopivan lainatarjouksen. Lainatarjouksen pyytäminen Freedom Rahoitukselta on maksutonta eikä lainatarjous ole asiakkaalle sitova.

  Tämän jälkeen sinulla on nopeasti palvelussa lainatarjous hyväksyttävänä. Jos hyväksyt lainatarjouksen, voit siirtyä tekemään lainasopimusta verkkopalvelussa suoraan saamasi tarjouksen pohjalta.

  Lainasumma siirretään tilillesi pian sopimuksen hyväksymisen jälkeen.

  Freedom Rahoitus lainasummat ja laina-ajat

  Koska Freedom Rahoitus etsii hakijalle sopivaa lainaa monen eri lainantarjoajan joukosta, on myönnettävien summien skaala myös laaja aina 500 eurosta 60000 euroon saakka. Myös takaisinmaksuaika on pitkälti hakijan päätettävissä 1 vuoden ja 15 vuoden välillä. Laina-aika kannattaa miettiä tarkkaan hakemusta tehdessä, koska sillä on vaikutusta takaisinmaksuerien suuruuteen ja myös mahdollisesti lainanmyöntöehtoihin. Freedom Rahoituksen palvelussa voit käyttää laskuria, jonka avulla voit määrittää sinulle sopivat lainasumman ja laina-ajan.

  Korot ja kustannukset

  Lainan tarkan koron ja muut ehdot näet, kun sinulle toimitetaan palvelussa lainatarjous. Korko ja muut kulut ovat yksilöllisiä ja ne määräytyvät mm. asiakkaan maksukyvyn ja muiden tietojen perusteella. Suuntaa-antava korko on noin 11 % ja todellinen vuosikorko palvelun myöntämille lainoille on noin 14 %. Muita kuluja ovat lainan avausmaksu 0-200 euroa ja tilinhoitomaksu 0-8 euroa kuukaudessa. Palvelusta voit siis saada lainaa edullisesti, mikä perustuu siihen, että Freedom Rahoitus kartoittaa ja etsii sinulle sopivan lainan. Palvelu sopii sinulle, jos tarkoituksesi on hakea kertalaina netistä. Palvelun välittämä laina on vakuudeton laina heti tilille.

  Yritys

  Freedom Rahoitus Oy on osa pohjoismaista Freedom Finance -ryhmää, joka toimii Suomen lisäksi myös muissa pohjoismaissa kuten Ruotsissa ja Norjassa. Suomen osalta toiminta on alkanut 2009. Hae lainaa verkossa nyt kilpailutuksen kautta. Samaan ryhmään kuuluu lisäksi Zmarta-lainapalvelu, joka toimii myös lainanvälittäjänä.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Freedom Rahoitus”

  1. LMFreedom Rahoitus
   Keskiarvo:
   4
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Lainatarjous samana päivänä ja myös laina tilille

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *