Bank Norwegian

 • bank-norwegian-lainabank-norwegian-laina

 • Tiedot

  Bank Norwegian kautta saat lainaa 1000–60000 euroa ilman vakuuksia. Lainan hakeminen on helppoa ja hyväksytty laina siirretään tilillesi nopeasti. Bank Norwegian on moderni ja nykyaikainen verkkopankki, jonka tarjontaan kuuluvat edulliset lainat nopealla lainapäätöksellä. Oman henkilökohtaisen tarjouksesi saat heti.

  Lainan hakeminen on ilmaista ja hoituu helposti. Tämän vuoksi kannattaa kokeilla, kuinka edullista lainaa on tarjolla. Lainaa voidaan myöntää 23 vuotta täyttäneelle henkilölle, jonka henkilötiedot sekä muut tiedot ovat kunnossa. Lainalla voit myös yhdistää nykyiset lainasi yhdeksi lainaksi. Lainapäätöksen jälkeen rahat tilille heti.

  Bank Norwegianilta haet lainaa helposti

  Lainan haku tapahtuu verkossa lainapalvelun sivuilta löytyvällä lomakkeella. Lainaa haetaan valitsemalla summa 1000 euron ja 60000 euron väliltä ja täyttämällä palvelun kysymät tiedot. Laina-ajan hakija voi määrittää vapaasti vuoden ja jopa 15 vuoden välillä. Suuremmankin summan voi maksaa takaisin itselleen sopivalla aikataululla. Saat lisää etuja, kun käytössäsi on paras luottokortti Bank Norwegianilta 10 000 euron summalle.

  Bank Norwegian laina on edullinen

  Bank Norwegian tarjoaa lainaa, jonka korko on alk. 8,99 %, mikä tekee siitä erittäin edullisen vakuudettoman lainan. Korko määräytyy hakijan tietojen perusteella, joten oman korkosi näet lähettämällä hakemuksen. Hakemus ei sido hakijaa, joten voit miettiä rauhassa sinulle lähetettävää tarjousta. Hae lainaa helposti jopa 60000 euroa palvelun sivuilta. Bank Norwegianin laina soveltuu lainojen yhdistämiseen yhdeksi lainaksi.

  Lainassa selkeät tiedot

  Lainan voi maksaa milloin tahansa takaisin joko osittain tai kokonaan ilman lisäkustannuksia. Lainan kustannukset ovat selkeät. Asiakaskohtaisen koron lisäksi muita kustannuksia ovat pelkästään lainan perustamiskustannus 45/95 euroa sekä tilinhoitomaksu 5 euroa kuukaudessa.

  Lainan myöntämisen ehtoja ovat asuinpaikka Suomessa, matkapuhelinliittymä sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen. Pankki tekee lainanhakijoille henkilökohtaisen luottokartoituksen, joka perustuu hakijan tuloihin, menoihin sekä muihin tietoihin. Hakemus on suunniteltu nopeasti täytettäväksi ja helppokäyttöiseksi ja se löytyy verkkopalvelusta.

  Bank Norwegian -asiakaspalvelu palvelee sinua mahdollisissa muutostilanteissa ja myös jos haluat maksaa lainan kerralla takaisin.

  Yritys

  Bank Norwegian tarjoaa lainaa edullisesti ja nopeasti. Norjassa vuonna 2007 perustettu pankki toimii pohjoismaissa ja myös Suomessa vuodesta 2016 alkaen. Bank Norwegianin lainatuote on kulutusluotto heti yksityishenkilöille. Korko ja kulut ovat kulutusluottojen joukossa edullisimmasta päästä ja se määräytyy lainanhakijan tietojen perusteella.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Bank Norwegian”

  1. Kalle J.Bank Norwegian
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Myönnettiin laina, se oli jopa hieman edullisempi mitä osasi odottaa. Suosittelen!

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *