Lendo

 • lendo-lainapalvelulendo-lainapalvelu

 • Tiedot

  Lendo välittää sinulle edullisen lainan 500-50000 euron lainasummalle. Lendo varmistaa, että saat parhaan ja kilpailukykyisen lainan jopa 15 vuoden maksuajalla. Palveluun kuuluu useita rahoituslaitoksia ja pankkeja, joiden tarjonnasta löytyy myös sinun tarvitsemasi laina helposti ja nopeasti. Tarjouksien pyytäminen Lendon kautta ei ole sitovaa, joten voit miettiä rauhassa hyväksytkö saamasi tarjouksen.

  Jos tarvitset rahoitusta lomamatkaan äkkilähdöllä, kotisi kunnostamiseen tai vaikkapa auton vaihtoon, Lendo auttaa sinua löytämään sopivan lainan. Lendon lainat ovat vakuudettomia lainoja, jotka voidaan maksaa tilillesi heti, kun olet hyväksynyt saamasi lainatarjouksen. Palvelu kilpailuttaa lainapalvelut sekä tekee työn puolestasi, jolloin sinun tarvitsee vain hyväksyä sopiva lainatarjous.

  Lendo vertailee pankit ja rahoituslaitokset – paras tarjous nopeasti

  Lendon palveluun kuuluu yli 15 eri rahoituslaitosta, joiden joukosta Lendo vertailee sinulle sopivimman lainatarjouksen. Vertailuun kuuluu tavallisien pankkilaitosten lisäksi kulutusluottoihin ja muihin luottoihin erikoistuneita rahoituslaitoksia. Lendon palveluihin kuuluu siis rahoituslaitosten kilpailuttaminen ja sopivan lainatarjouksen toimittaminen sinulle hakijana.

  Lainan voit saada, jos sinulla on säännöllisiä tuloja. Korko määräytyy monien tekijöiden mm. hakijan tietojen perusteella ja se vaihtelee normaalisti 8 – 27% välillä. Jo hakemusta tehdessä kannattaa etsiä tulotositteet valmiiksi, jotta hakemus etenee sujuvasti. Lendon lainapalvelu ei itse myönnä lainoja, vaan kilpailuttaa ja vertailee hakemuksen puolestasi.

  Lendon hakemuksella nopeasti monta lainatarjousta

  Hakeminen ei maksa mitään ja se käy nopeasti palvelun lomakkeella. Valitset vain haluamasi lainasumman ja palvelu opastaa sinua eteenpäin. Kun täytät hakemuksen palvelussa mahdollisimman huolellisesti saat todennäköisemmin parhaan mahdollisen koron ja nopean lainapäätöksen.

  Eräs keino parantaa lainansaantimahdollisuuksia on liittää lainahakemukseen rinnakkaishakija. Rinnakkaishakija parantaa useita lainaehtoja, kuten korko, koska rahoituksenmyöntäjä voi tällöin saada paremmat takeet lainan takaisinmaksulle. Voit kysyä rinnakkaishakijaksi esimerkiksi avo- tai aviopuolisosi tai muuta lähipiiriin kuuluvaa henkilöä. Kun olet saanut lainatarjouksen, se ei vielä sido sinua mihinkään. Voit siis rauhassa miettiä oletko tyytyväinen saamiisi ehtoihin.

  Lendo normaalisti ottaa vastaan lainahakemuksia hyvin laajasti eri taustaisilta hakijoilta, joten jos et ole varma saatko lainaa, voit kokeilla ja jättää hakemuksen, minkä jälkeen voit katsoa millä ehdoilla voit parhaimmillaan saada lainaa.

  Lainan kilpailuttaminen Lendon kautta kannattaa

  Kilpailuta lainat aina, kun tarvitset lainaa, koska luottovertailu auttaa varmistamaan, että saat parhaan tarjouksen. Lainojen yhdistäminen on eräs sopiva käyttötapa Lendon palvelulle. Kilpailutuksen lisäksi yhdistämällä kuluja tuottavat pienlainat yhdeksi lainaksi voit myös säästää lainojen kokonaiskuluissa.

  Omalaina on lähes vastaava kilpailutuspalvelu Lendon kanssa samoille lainasummille.

  Yritys

  Lendo Suomi on osa norjalaista Schibstedt Media Group konsernia. Lendon toiminta Suomessa on alkanut vuonna 2015. Saman konsernin alaisuuteen kuuluu myös mm. Tori.fi -ilmoituspalvelu.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Lendo”

  1. Pete L.Lendo
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Lendon kautta useampi tarjous, joista on helppo valita paras

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *