OK Money

 • ok-moneyok-money

 • Tiedot

  OK Money myöntää sinulle käyttöön 2100 euron tililuoton. OK Money on suomalainen lainapalvelu, jonka kautta voit nostaa vakuudettoman pienlainan nopeasti. Voit nostaa lainaa vaikka vain 50 euroa tai sitten koko limiitin eli 2100 euroa heti tilille. Palvelu on saanut kiitosta edullisuudesta ja selkeydestä.

  Nostat lainaa vain tarpeesi mukaan. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä myöstkään yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota. Edullisesti sen verran kuin tarvitset.

  OK:lta 2100 euron nostoraja käyttöön heti

  Täytä hakemus, johon saat vastauksen välittömästi palvelun aukioloaikoina. OK Money Limiittiä voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomalaiset, joilla on pankkitunnukset tunnistautumiseen. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautumisen jälkeen täytetään lainapalvelun kautta hakemus. Jos päätös on myönteinen, saat limiitin käyttöösi heti ja rahat saa myös tilille nopeasti.

  Lainasta tiedotetaan myös tekstiviestillä. Seuraavalla lainanhakukerralla lainaa voi hakea pelkästään matkapuhelimella. Tällöin tekstiviestitse lähetetään lainasumma ja laina-aika, jonka jälkeen palvelu vastaa viestiin, kun summa on siirretty tilille.

  OK Money Limiitti – Tasaeräinen laina

  Tasaeräinen minimilyhennys on 130 euroa kuukaudessa, jolloin hakija tietää hyvin ennakkoon, paljonko täytyy maksaa takaisin. Lainan lisääminen uusilla nostoilla ei muuta minimierää. Lyhennyksen tasaerä on sama kaikille lainoille limiitin puitteissa.

  OK Moneyn Limiitin miniminostosumma on 50 euroa ja korkein nostoraja 2100 euroa. Lainasummat kasvavat siis 50 euron välein aina 2100 euroon asti, joka on luottolimiitin yläraja. Lainan voi maksaa halutessaan kokonaan takaisin kerralla.

  Lainan kustannukset

  Limiitti -lainoihin liittyvät kustannukset löytyvät kaikki selkeistä taulukoista palvelusta. Näin ollen lainan hakija tietää etukäteen, kuinka paljon hänen täytyy maksaa takaisin, eikä mitään yllättäviä kuluja tule. Huomioi, että Limiitti on tasaeräinen laina, jolloin voit varmistua siitä, että yllättäviä kuluja ei tule. Pikaluotto -tyyppinen luottolimiitti maksaa yleensä jonkin verran kuluissa käytön mukaan, mutta OK Money on limiiteistä eräs edullisimpia. Katso myös vastaava palvelu Ferratum.

  Yritys

  OK Money Finance Oy on kokonaan suomalaisten omistama rahoitusyritys, joka on erikoistunut vakuudettomiin pienlaihoihin. Se on aloittanut toimintansa vuonna 2005 ja on sen jälkeen myöntänyt jo yli 100 000 lainaa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “OK Money”

  1. Lauri T.OK Money
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Nostoraja on riittävä ja laina-aika myös. Plussaa nopeasta toiminnasta

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *