Ostosraha

 • ostosrahaostosraha

 • Tiedot

  Ostosraha tarjoaa lainaa heti tilille 400 – 10000 euroa ilman vakuuksia. Päätös hakemukselle heti, kun kirjaudut palveluun ja täytät hakemuksen. Haettu summa siirtyy myönteisen päätöksen jälkeen tilillesi heti.

  Ostosrahalta kohtuullinen kuukausierä, alkaen 24,63e/kk ja aikataulun voit valita 1 vuoden ja 8 vuoden väliltä. Hakeminen on avoinna 24h vuorokaudessa palvelusta löytyvällä hakemuksella.

  Ostosrahalta päätös heti – summa tilille muutamalla klikkauksella

  Ostosraha myöntää edullisen rahoituksen, jonka kk-lyhennys on kohtuullinen. Hakeminen tapahtuu palvelun verkkopalvelusta löytyvällä hakemuksella. Alussa hakemusvaiheessa tarkistetaan henkilötietojen lisäksi tulo- ja menotiedot sekä tiedot maksuhistoriasta.

  Hakemuksia voi lähettää ympäri vuorokauden ja hakemuksia käsitellään joka päivä klo 8-22. Lainapäätös tehdään pikaisesti ja myönteisen päätöksen jälkeen rahat ovat siirtyneet hakijan tilille noin vartissa.

  Ostosrahalta summa edullisesti ja nopeasti

  Laina-aika on hyvin pitkälti hakijan määriteltävissä. Mahdollisia laina-aikoja voi hakemuksessa valita 12 ja 96 kuukauden väliltä eli enimmillään laina-aikaa voi valita 8 vuotta. Lainapalvelu soveltuu näin ollen lainojen yhdistämiseen, sillä lainaa voi hakea aina 400 eurosta 10000 euroon asti. Palvelun asiakkailla on mahdollisuus korottaa nykyistä lainarajaansa 10000 euroon saakka. Uudet asiakkaat voivat hakea lainaa enintään 5000 euroa. Ostosraha on nopea rahoitusratkaisu kohtuullisella kuukausierällä.

  Ostosraha -palvelusta on tehty asiakkaalle helppo ja joustava. Lainaan voidaan myöntää 1-3 maksuvapaata kuukautta lisähintaan 10€ kuukausi. Maksuvapaata voi tiedustella lainapalvelun asiakaspalvelusta.

  Ostosraha on joustava

  Ostosrahalta voit saada jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa, joten voit sen puitteissa pitää taukoa lainan lyhennyksestä

  Ostosrahan kulut ja kustannukset ovat selkeästi ilmoitettu lainanhakijalle palvelussa. Lainan todellinen vuosikorko on 46,83%, kun lainasumma on 3000€ ja takaisinmaksuaika 36kk. Lainan kuukausierä on 142,66€, kuukausieriä 36kpl, takaisinmaksettava kokonaissumma 5135,59€ sis. toimituspalkkion 650€. Lainan lyhennys kuukausittain tasaerissä.

  Yritys

  Ostosrahalta voi hakea lainaa nopeasti. Kun otat lainan Ostosraha.fi -palvelusta lainan myöntää suomalainen ja suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy, joka on liikevaihdoltaan yksi Suomen suurimmista rahoitusyrityksistä. OPR-Vakuus Oy on perustettu vuonna 2010. Toinen lainapalvelu samalla yrityksellä on Everyday.fi -palvelu.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Ostosraha”

  1. Sini H.Ostosraha
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Ostosrahalle suositus kohtuulliset erät sekä nopea palvelu

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *