Bigbank

 • bigbankbigbank

 • Tiedot

  Bigbank myöntää edullisesti 2000-40000 euroa ja nopeasti. Voit nostaa lainaa enimmillään kymmenen vuoden maksuajalla. Kaikkien lainojen korko alkaen 8,9 prosenttia, joka on markkinoiden edullisimpia. Lainahakemus ja lainatarjous on maksuton, eivätkä ne sido hakijaa ottamaan lainaa. vaan voit katsoa oman tarjouksesi vapaasti.

  Bigbankin kautta voit rahoittaa niin suuria kuin pieniäkin haaveitasi. Tyytyväisyystakuun mukaisesti: jos et ole tyytyväinen lainaan, voit palauttaa lainasumman 60 päivän sisällä lainan myöntämisestä – täysin ilman kuluja!

  Edullista lainaa ilman vakuuksia

  Bigbankin lainat ovat vakuudettomia lainoja 2000–40 000 euron lainasummille. Lainaa voi hakea vähintään 22-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, joilla on vakituiset tulot, ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Tutustu Bigbankin sivuilta löytyvään lainalaskuriin ja näet tarkemmat lainatiedot sinun tarvitsemallesi lainalle. Lainahakemuksessa nettotulosi (palkka tai eläke) tulee olla lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200€/kk. Muistathan, että lainansaantimahdollisuuksiasi voit kohentaa huomattavasti ottamalla mukaan yhteishakijan.

  Bigbank – Lainan hakeminen

  Lainan hakeminen alkaa Bigbankin sivuilta löytyvän Hae lainaa -painikkeen kautta. Lainahakemuksen lomakkeessa hakijalta kysytään perustietoja kuten henkilötiedot, asumiseen liittyvät tiedot ja tulotiedot. Hakemuksesta on tehty selkeä ja se opastaa itsessään hakijaa eteenpäin lainan hakemisessa.

  Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti ja rahat ovat tällöin nopeasti tililläsi. Hakijoilta tarkistetaan joissain tapauksissa tulot. Vinkkinä mainitaan, että lainahakemuksen käsittely nopeutuu huomattavasti, kun toimitat todistuksen palkka- tai eläketuloista muutamalta viime kuukaudelta jo hakemusvaiheessa.

  Kuinka nopeasti rahat tilille?

  Lainaa heti tilille on Bigbankin tavoite, eli parhaimmillaan hyvin nopeasta palvelusta on kyse. Rahat maksetaan sinulle samana päivänä, kun lopullinen päätös tehdään, eli tarkemmin sanottuna heti kun lainasopimus on allekirjoitettu sähköisesti. Rahojen siirto voi kestää pankista riippuen 1-2 pankkipäivää.

  Mihin perustuu Bigbankin edullinen laina?

  Bigbank on jo 25 vuotta toiminut kansainvälinen pankki, joten se on pienempiä luottolaitoksia edullisempi ja joustavampi vaihtoehto. Lainan korko on aina henkilökohtainen ja se määräytyy antamiesi tietojen perusteella. Kaikkien lainojen korko Bigbankilla on alkaen 8,9%. Jokainen laina on vakuudeton laina heti.

  Palvelun sivustolta löytyvä esimerkkilaskelma: Kun lainasumma on 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 134 €. Sopimusmaksu 175 €, tilinhoitomaksu 9,5 €/kk ja todellinen vuosikorko (APR) 14,26%.

  Lainojen yhdistäminen Bigbankin avulla

  Monissa tapauksissa on järkevää kuitata kalliskorkoiset pikalainat yhdellä isommalla ja matalakorkoisella lainalla, jotta rahaa säästyy. Bigbank on hyvä ratkaisu juuri tällaisessa tilanteessa. Myös laskujen maksu helpottuu, kun useiden laskujen sijaan maksat vaivattomasti vain yhtä.

  Mikä on lainan tyytyväisyystakuu?

  Tyytyväisyystakuu koskee Bigbankilla kaikkia lainoja. Jos et ole tyytyväinen Bigbankin myöntämään lainaan, voit palauttaa lainasumman 60 päivän sisällä lainan myöntämisestä täysin ilman kuluja! Voit käyttää tyytyväisyystakuuta yhden kerran kolmen vuoden sisällä. Lisätietojen suhteen sinun kannattaa olla yhteydessä Bigbankin asiakaspalveluun ja katsoa tiedot palvelun sivustolta.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Bigbank”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *