Bigbank

 • bigbankbigbank

 • Tiedot

  Bigbank auttaa toteuttamaan suunnitelmasi heti ja myöntää lainaa 2000–40000 euroa edullisesti. Voit nostaa lainaa enimmillään kymmenen vuoden maksuajalla. Bigbankin lainojen korko on alkaen 7,4 prosenttia, mikä on markkinoiden edullisimpia. Lainahakemus ja lainatarjous ovat ilmaisia. Voit vapaasti katsoa oman tarjouksen.

  Bigbankin kautta voit rahoittaa niin suuria kuin pieniäkin hankintoja. Tyytyväisyystakuun mukaisesti: jos et ole tyytyväinen lainaan, voit palauttaa lainasumman 60 päivän sisällä lainan myöntämisestä.

  Edullista lainaa ilman vakuuksia – toteuta suunnitelmasi heti

  Bigbankin lainat ovat vakuudettomia lainoja 2000–40 000 euron lainasummille. Lainaa voi hakea vähintään 22-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, joilla on vakituiset tulot, ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Tutustu Bigbankin sivuilta löytyvään lainalaskuriin ja näet tarkemmat lainatiedot sinun tarvitsemallesi lainalle. Lainahakemuksessa nettotulosi (palkka tai eläke) tulee olla lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200€/kk. Muistathan, että lainansaantimahdollisuuksiasi voit kohentaa huomattavasti ottamalla mukaan yhteishakijan.

  Esimerkkilaskelma: Kun lainasumma on 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 7,4 %, niin kuukausierä on 125 €. Sopimusmaksu 175 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 10,9%. Takaisinmaksettava summa 7 494 €. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

  Bigbank – Lainan hakeminen

  Lainan hakeminen alkaa Bigbankin palvelussa. Pääset suoraan lainahakemukseen, jonka lomakkeessa kysytään perustietoja, kuten henkilötiedot, asumiseen liittyvät tiedot ja tulotiedot. Hakemuksesta on tehty selkeä ja se opastaa itsessään hakijaa eteenpäin lainan hakemisessa. Hakemuksessa katsotaan hakijan tuloja, joita täytyy olla vähintään 1200 euroa/kk edeltäviltä kuukausilta. Tällöin laina voidaan myöntää.

  Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti ja rahat ovat tällöin nopeasti tililläsi. Hakijoilta tarkistetaan joissain tapauksissa tulot. Vinkkinä mainitaan, että lainahakemuksen käsittely nopeutuu huomattavasti, kun toimitat todistuksen palkka- tai eläketuloista muutamalta viime kuukaudelta jo hakemusvaiheessa.

  Kuinka nopeasti rahat tilille?

  Lainaa heti tilille on Bigbankin tavoite ja nopeimmillaan summa on tilillä muutamassa tunnin sisällä. Rahat maksetaan sinulle samana päivänä, kun lopullinen päätös tehdään, eli tarkemmin sanottuna heti kun lainasopimus on allekirjoitettu sähköisesti. Rahojen siirto voi kestää pankista riippuen 1-2 pankkipäivää, mutta useimmiten rahat ovat tililläsi samana päivänä.

  Mihin perustuu Bigbankin edullinen laina?

  Bigbank on jo 25 vuotta toiminut kansainvälinen pankki, joten se on uusia luottolaitoksia edullisempi ja myös joustavampi vaihtoehto. Lainan korko on aina henkilökohtainen ja se määräytyy tietojesi perusteella. Kaikkien lainojen korko Bigbankilla on alkaen 7,4%.

  Lainojen yhdistäminen Bigbankin avulla

  Monissa tapauksissa on järkevää kuitata kalliskorkoiset pikalainat yhdellä isommalla ja matalakorkoisella lainalla, jotta rahaa säästyy. Bigbank on hyvä ratkaisu juuri tällaisessa tilanteessa. Myös laskujen maksu helpottuu, kun useiden laskujen sijaan maksat vaivattomasti vain yhtä.

  Mikä on lainan tyytyväisyystakuu?

  Tyytyväisyystakuu koskee Bigbankilla kaikkia lainoja. Jos et ole tyytyväinen Bigbankin myöntämään lainaan, voit palauttaa lainasumman 60 päivän sisällä lainan myöntämisestä täysin ilman kuluja! Voit käyttää tyytyväisyystakuuta yhden kerran kolmen vuoden sisällä. Lisätietojen suhteen sinun kannattaa olla yhteydessä Bigbankin asiakaspalveluun ja katsoa tiedot palvelun sivustolta.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Bigbank”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *