Instabank

 • instabankinstabank

 • Tiedot

  Instabankin laina on nopeasti myönnettävä sekä edullinen 5 000 euron tai jopa 50 000 euron rahoitus. Voit hakea lainaa milloin tahansa ja vastaus edulliselle lainalle pyritään tekemaan välittömästi.

  Joustolainassa ei lyhennyspakkoa. Toteuta hankintasi joustavalla ja edullisella lainalla – ilman ylimääräistä viivytystä. Instabank on tehty mahdollistamaan hankintoja ja hankkeita nopeasti. Yhdistelylaina, asunnon remontointi tai auton hankkiminen omiin nimiin on kauttamme mahdollista.

  Edullinen ja vakuudeton laina, jossa ei lyhennyspakkoa

  Päätät täysin itse minkä verran haluat lyhentää lainasummaa kuukausittain. Laina-ajaksi voit valita joustavan aihtoehdon tai 3 – 15 vuotta kiinteällä kk-erällä. Joustavassa vaihtoehdossa tarvitsee maksaa vain minimimaksuna tilinhoitomaksu 5 euroa kuukaudessa. Voit sopivana ajankohtana lyhentää summaa enemmän.

  Hakijan täytyy olla 23 vuotta täyttänyt ja vuosituloiltaan vähintään 20 000 euroa. Kun hakemus on tehty ja tulot varmennettu, laina voidaan usein siirtää hakijan tilille heti. Voit käyttää lainan vapaasti haluamaasi tarkoitukseen. Rahoitus myönnetään nopeasti, jotta voit saada tarvittavan hankinnan tai järjestelyn tehtyä ilman viivytylsiä.

  Hae joustava rahoitus ja toteuta hankinta

  Saat meiltä tarjouksen. Voit täyttää hakemuksen riskittömästi ja miettiä rauhassa hyväksytkö hakemuksen jälkeen tehdyn tarjouksen. Käyntiä pankissa ei tarvita ja hakemuksen voi täyttää nopeasti liitteineen. Tarkistamme hakijan tulot sekä muut maksukykyyn vaikuttavat asiat.

  Lainan nimelliskorko vaihtelee 7,99 ja 19,99 prosentin välillä riippuen lainaajan takaisinmaksukyvystä. Lainasi on sidottu 3 kuukauden Euribor 360 viitekorkoon, joka tarkistetaan neljästi vuodessa. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron sekä lainan maksut yhteensä.

  Lainojen yhdistäminen kannattaa

  Lainojen yhdistäminen kannattaa, jotta voit myöhemmin maksaa vain yhtä kuukausierää. Lisäksi voit saada yhdistelylainaan edullisemmat ehdot. Kun tarvitset talouteen tasapainotusta valitse yhdistelylaina.

  Kuluttajalaina tarkoittaa vakuudetonta kulutusluottoa, jonka voi käyttää haluamaansa tarkoitukseen. Instabank ei vaadi takaajia tai vakuuksia omistusten kautta. Tavallisesti kuluttajalaina on luottokorttilainaa edullisempi ja sopiva myös yhdistelylainaksi.

 • Arvostelut

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *