Omalaina

 • omalainaomalaina

 • Tiedot

  Omalaina välittää edullisesti ja nopeasti ensin tarjouksen ja sitten lainan. Etuna on kilpailutus, jonka kautta säästät lainan koroissa ja kuluissa. Palvelu tekee työn eli hakee ja vertailee pankit puolestasi. Hakemuksen jättäminen on ilmaista ja se käy nopeasti. Voit yhdellä hakemuksella välittää hakemuksesi jopa kahdelle kymmenelle lainoja välittävälle taholle. Kilpailutus kannattaa, koska tällöin varmistat edullisen lainan.

  Laina-ajat palvelun välittämille lainoille ovat 1-10 vuoden välillä. Palvelun kautta saamasi tarjoukset ovat henkilökohtaisia lainatarjouksia, joissa kulut ja korot määräytyvät myös hakijan tietojen ja haettavan lainan perusteella. Lainatarjouksien pyytäminen ei velvoita ottamaan lainaa ja se on ilmaista.

  Omalaina varmistaa sinulle parhaan lainan ja tekee sen nopeasti

  Omalainan palvelu on yksi suosituimpia lainapalveluita eikä syyttä. Jopa yli 98 % Omalainan asiakkaista suosittelee palvelua, mikä kertoo toimivasta kokonaisuudesta ja luotettavuudesta. Omalaina tekee työn puolestasi ja hankkii sinulle parhaan mahdollisen lainan. Hakiessasi voit pyytää mahdollisuutta maksuvapaaseen kuukauteen tai muihin lisäpalveluihin.

  Omalaina soveltuu hyvin esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin: lainojen yhdistäminen, arjen hankinnat ja yllättävät menot, autolun kustannukset sekä asuminen ja remontointi. Yllättävien tilanteiden varalle on hyvä olla palvelu, joka voi tarjota lainaa nopeasti sekä lisäksi kilpailukykyisillä ehdoilla.

  Edullinen ja kilpailutettu laina tilille alle tunnissa

  Omalaina kertoo vahvuuksiaan olevan nopeus, edullisuus, kilpailukykyiset korot, vakuuttomuus ja palvelun turvallisuus. Kilpailutus varmistaa siis hyvät lainaehdot. Asiakaspalautteista selviää, että lainan saa useimmiten tilille jo samana päivänä.

  Lainan hakeminen Omalainan kautta on ilmaista eikä tarjouksien pyytäminen sido ottamaan lainaa, vaan voit tehdä sinulle sopivan päätöksen kaikessa rauhassa.

  Kaikenkaikkiaan Omalainan palvelu on kilpailukykyinen ja samalla tasolla muiden kilpailutuspalveluiden, kuten Freedom-rahoitus, Lendo ja Simplia -palveluiden kanssa. Omalaina on täysin suomalainen palvelu.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Omalaina”

  1. Leena I.Omalaina
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Hyvä palvelu ja edullinen laina välitettiin kiitokset

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *