Limiitti.fi

 • limiittilimiitti

 • Tiedot

  Limiitti.fi tarjoaa 500 euron tai 2000 euron limiitin eli tililuoton käyttöösi heti. Tällä hetkellä uusille asiakkaille ensimmäinen 300 euron nosto ilman nostokuluja, sinulle myönnetystä Limiittilainasta. Tarvitset vain käyttöösi omat pankkitunnuksesi, hetken aikaa sekä valmiiksi mietityn nostosumman.

  Valitse lainasumma, jonka tarvitset juuri nyt. Lainapäätös on tiedossa heti hakemuksen täytettyäsi ja rahat siirretään tilillesi heti palvelun aukioloaikoina. Limiitti tarjoaa lainaa juuri sinulle sopivalla hinnalla, sillä Limiitiltä saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen. Limiitiltä saat myös kattavat lisäpalvelut käyttöösi. Voit halutessasi ottaa käyttöön maksuvapaan kuukauden tai eräpäivän siirron.

  Ensimmäinen Limiittilainan nosto siirretään tilillesi heti

  Sinä täysi-ikäinen taloutesi moitteetomasti hoitanut suomalainen voit hakea lainaa. Valitset vain lainasumman, täytät lainahakemuksen ja voit saada rahat tilillesi nopeimmillaan heti. Limiitiltä saat edullisen ja sinulle sopivan lainatarjouksen, joka on kuin tehty sinun tilanteeseesi.

  Jos tarkoituksesi on nostaa pikavippi heti tilille, Limiitti.fi:n luottolimiitti voi olla joustavuutensa puolesta paras vaihtoehto. Tarjouksen ehdot poikkeavat asiakaskohtaisesti, joten hakemalla lainaa saat oman henkilökohtaisen lainatarjouksesi nopeasti.

  Lainasummat ja laina-ajat

  Limiitin lainat ovat jatkuvia lainoja, joissa nostojen määrä on täysin päätettävissäsi oman luottorajasi puitteissa. Lainan voi aina myös maksaa kerralla pois. Lainatuote on 500 euron tai 2000 euron summalle myönnettavä limiitti -tyyppinen pikalainaa muistuttava jatkuva luotto.

  Lainasummat vaihtelevat 500 euron ja 2000 euron nostorajojen välillä. Lainaa lyhennetään maksamalla kuukausieriä, jotka ovat suuruudeltaan 50 euron ja 150 euron välillä. Maksat takaisin vain nostoihisi perustuvaa kuukausierää.

  Koska kyseessä on jatkuva luotto, laina-aika muodostuu nostojesi ja lainan lyhennyserien perusteella. Laina-aika voi olla 3 kk ja 24 kuukauden välillä riippuen avoimesta saldosta. Tutustu palvelun sivuilla tarkemmin hinnastoon ja muihin lainaehtoihin. Lainaehdot ja saamasi lainatarjous ovat henkilökohtaisia tarjouksia, joihin vaikuttavat asiakkaan omat tiedot, kuten tulotaso.

  Lainan hakeminen

  Lainaa haetaan Limiitin verkkopalvelusta löytyvällä lomakkeella. Tarvitset vain pankkitunnuksesi, hetken aikaa sekä valmiiksi mietityn ensimmäisen nostosumman. Tämän jälkeen hakuprosessi ohjaa sinua täyttämään henkilökohtaiset tietosi. Näin saat helposti ja nopeasti henkilökohtaisen ja sinulle sopivan lainatarjouksen. Hakeminen on ilmaista eikä velvoita nostamaan lainaa. Tavoitteena Limiitillä on tehdä lainapäätös heti haettuasi lainaa.

  Ensimmäinen nostosi Limiitti.fi:n kautta maksetaan tilillesi heti. Kun olet rekisteröitynyt palveluun, voit tehdä nostoja lisäksi matkapuhelimellasi tai palvelun Omilla sivuilla. Voit myös ajastaa nostoja 6h tai 48h viiveellä palvelun kautta sekä ottaa käyttöön maksuvapaan kuukauden tai eräpäivän siirron. Lisäpalveluista veloitetaan hinnaston mukaisesti ja hinnaston voit katsoa palvelusta.

  Yritys

  Limiitti.fi:n taustayritys on Tact Finance Oy, jonka muita lainapalveluita ovat Vippi.fi sekä Saldo.com. Yrityksen palveluiden toimivuuden osoitus on suuri ja yhä kasvava asiakasmäärä. Tällä hetkellä asiakkaita on jo yli 150 000, mikä kertoo, että yritys on luotettava rahoituspalveluiden tarjoaja.

   

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Limiitti.fi”

  1. Julius K.Limiitti.fi
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Laina siirrettiin todellakin tilille heti, kaikki Ok

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *