Everyday.fi

 • everyday-fieveryday-fi

 • Tiedot

  Everyday.fi on 2000 euron tililuotto, jonka kautta voit tehdä haluamasi määrän nostoja luottorajan puitteissa. Everydayn kautta nostat lainaa silloin kun tarvitset ja laina-aika on joustava. Ilmainen hakemus minuuteissa.

  Everydayn tililuotto on fiksu ja nopea apu silloin, kun tarvitset arkeen rahoitusta. Valitset vain haluamasi summan ja palvelu ohjaa sinua hakemisessa eteenpäin. Rahat siirtyvät tilillesi pian tililuoton hyväksymisestä.

  Joustavuutta arkeen tuo suosittu Everydayn tililuotto

  Nostoraja määritellään sen mukaisesti minkä lainasumman valitset. Edullinen lyhennys, helppous ja nopeus ovat syitä siihen, miksi Everyday on tililuotoista eräs suosituimpia.

  Kun sinulla on jo tililuotto avattuna voit tehdä noston mistä tahansa tekstiviestillä, kirjoittamalla tekstiviestillä: NOSTO SUMMA (NOSTO 100) numeroon 16456.

  Everydayn tililuotto soveltuu 21-75 vuotta täyttäneille Suomessa asuville Suomen kansalaisille. Henkilötiedot ja maksuhistoria täytyy olla kunnossa. Hakemiseen tarvitset vain matkapuhelinliittymän ja pankkitunnukset.

  Lainan takaisinmaksu joustavasti 1 ja 44 kuukauden väliltä

  Laina-aika on joustava jopa 44 kk ja lyhennys alkaen 20€/kk. Minimilyhennyksellä takaisinmaksuaikaa voi olla 44 kuukautta valitulle lainasummalle. Lainoissa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua.

  Kun lainan myöntämisestä on tehty asiakkaan kanssa sopimus, lainaa voi nostaa halutessaan verkkopalvelun kautta tai tekstiviestillä. Lainan luottorajaan vaikuttavat hakijan ilmoittamat tiedot ja luottoraja on vähintään 300 euroa ja korkeintaan 2000 euroa. Noston minimisumma on 20 euroa ja luoton nostoprovisio on 15 %. Miniminostosta ylöspäin nostoja voi tehdä euron välein luottorajan puitteissa haluamasi määrän.

  Everyday.fi

  Lainaa nopeasti on Everydayn toimintaperiaate. Everydayn lainapalvelun taustayritys on OPR-Vakuus Oy. Katso lisätietoja heidän lainoistaan sekä palveluihin liittyvät ehdot ja tiedot palveluiden sivuilta. Muita OPR-Vakuuden lainapalveluita ovat Ostosraha ja Yritysluotto.fi.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Everyday.fi”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *