Eurolimiitti

 • eurolimiittieurolimiitti

 • Tiedot

  Eurolimiitti tarjoaa 3000 euron limiitin heti käyttöösi. Voit nostaa lainaa 0% nostokuluilla jopa 500 euroa uutena asiakkaana. Eurolimiitti tarjoaa arkeen helpotusta rahoituksella ja lainapäätös sekä rahojen siirto tehdään heti.

  Eurolimiitti tarjoaa joustavuutta arkeen ja edullisen luottotilin suurella limiitilllä. Voit valita nostatko 10 euroa tai vaikka 3000 euroa ja nostosumman sekä ajankohdat päätät limiitin puitteissa vapaasti.

  Eurolimiitti siirtää rahat tilille nopeasti – lainoissa kohtuullinen minimilyhennys

  Eurolimiitin minimilyhennys on vain 10% avoimesta lainasaldosta kuukaudessa. Joustavuutta lainan takaisinmaksuun voi saada jopa kolmella maksuvapaalla kuukaudella vuodessa. Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa, että asiakas ei maksa korkoa eikä lyhennystä tuona kuukautena. Maksuvapaata kuukautta täytyy asiakkaan itse hakea. Sen voi tehdä kirjautumalla palveluun Eurolimiitin internetsivuilla tai soittamalla asiakaspalveluun. Nämä maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla perättäisiä. Internetsivuilta näet heti mikä tulee laskun eräpäivä olemaan, joten tiedät suunnitella takaisinmaksua.

  Hae luottoa heti ja saat rahat nopeasti tilille

  Aivan ensin palveluun rekisteröidytään Eurolimiitin kotisivuilla. Lainaa haetaan tämän jälkeen tekstiviestitse. Luottoa hakevan tulee olla 21-70 vuotias, hyvin raha-asiansa hoitanut Suomen kansalainen. Hänen tulee asua vakituisesti Suomessa ja hakijalla tulee olla julkinen, kotimainen matkapuhelinliittymä. Hakemuksen vastaus tulee puhelimeen välittömästi ja voit vahvistaa hyväksytyn lainapäätöksen vastaamalla viestiin. Rahat siirretään tilillesi palvelun ollessa auki eli kello 8-22 joka päivä. Hae luottoa heti, jos tarvitset rahat tilille mahdollisimman nopeasti.

  Rahan nostaminen tilille kerralla tai erissä

  Yksittäisen noston minimiraja on 10 euroa eli voit nostaa lainaa tilillesi myös useammalla kerralla kokonaislimiitin puitteissa. Jokaisesta nostosta peritään nostopalkkio 15 %. Eurolimiitissä ei ole kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua vaan luotonhakija maksaa palkkion nostojen mukaan. Uuden asiakkaan 10-500 euron ensinostosta ei veloiteta nostoprovisiota.

  Saat myös mahdollisuuden nostaa limiitin 4000 euroon, kun olet saavuttanut Eurolimiitin VIP asiakkuuden. VIP asiakkuus myönnetään, kun olet hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti ja sinulla on ollut riittävän ajan luottolimiitti käytössäsi.

  Eurolimiitti ja lainan takaisinmaksu kuukausierissä

  Limiitti maksetaan takaisin kuukausierissä. Lasku lähetetään asiakkaalle postitse tai niin halutessaan sen voi saada myös sähköpostiin. Minimilyhennys on 10%, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Lainan voi maksaa takaisin myös kokonaisuudessaan kerralla.

  Mikäli tarvitset joustoa takaisinmaksuun, Eurolimiitti tarjoaa jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa helpottamaan arjen muuttuvia tilanteita.

  Yritys

  Eurolimiitti on J.W.-Yhtiöt Oy:n hallinnoima lainapalvelu. J.W.-Yhtiöt Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, joka on toiminut vuodesta 2002 lähtien. J.W.-Yhtiöt Oy on Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja hyväksymä luotonantaja.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Eurolimiitti”

  1. Niko J.Eurolimiitti
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Laina myönnettiin nopeasti ja maksuaikaa myös riittävästi, OK

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *