Creditstar

 • creditstarcreditstar

 • Tiedot

  Creditstar on jatkuvasti käytettävissä oleva 2000 euron luottotili, josta voit tehdä haluamasi määrän nostoja. Se toimii kuten luottokortti, jossa on 2000 euron nostoraja. Saat luottotilin lainapäätöksen jälkeen heti käyttöön.

  Luottotiliä voi hakea milloin vaan ja hakeminen on ilmaista. Luottokustannuksia vain nostoista, kun sinulla on luottoa käytössäsi. Näin ollen palvelun luottotiliä voi pitää varalla ja nostaa luottoa silloin kun on tarve. Creditstar on kokenut toimija lainapalveluissa tavoitteenaan olla asiakkaan pitkäaikainen kumppani.

   

  Creditstar tarjoaa 2000 euron luottotilin heti

  Luottorajaa on mahdollista saada 2000 euroa, joka on käytössä silloin kun sitä tarvitset. Tarvittaessa voit nostaa limiitin summan kokonaisuudessaan tai nostaa pienempiä eriä. Tilin luominen on ilmaista ja vararahastoa voit käyttää niin pitkään kuin tarvitset. Nostoista peritään prosentuaalinen nostokulu ja kulut perustuvat käytössä olevan luoton määrään. Luottotilin avaaminen ei maksa mitään.

  Maksa pois joustavasti osissa

  Jos haluat hoitaa homman kerralla ja maksaa koko summan yhdessä erässä, se on mahdollista. Jos taas haluat maksaa Creditstarin luottoa maksuaikataulun mukaisesti, voit maksaa minimimaksuerää, jonka saat selville palvelun sivuilta lainaa hakiessasi. Voit jopa tarvittaessa pidentää maksuaikaa lyhennysvapaan avulla. Kun olet lyhentänyt lainasi kokonaan, voit pitää luottotilin ja nostorajan avoinna ilman hallinnointikuluja.

  Tilin voi avata täysi-ikäinen suomalainen

  Luottotili haetaan palvelun sivuilta. Sen voi avata 18 vuotias Suomen kansalainen, jolla on säännöllisiä tuloja sekä muut tiedot, kuten luottohistoria, kunnossa. Luottotilin käyttöönottohakemuksen voi tehdä milloin vaan. Hakemuksia käsitellään vain palvelun aukioloaikoina. Tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset ja mobiilivarmenne. Luottotili avataan palvelun verkkosivuilta löytyvällä hakemuksella ja hyväksytyn päätöksen jälkeen sinulla on käytössäsi jatkuva luotto. Tunnukset palveluun luodaan ensin ja se tehdään täyttämällä hakijan henkilötiedot.

  Yritys

  Creditstar Finland Oy on osa kansainvälistä Creditstar Groupia, joka on perustettu vuonna 2006. Yritys on keskittynyt mm. rahoituspalveluihin ja tarjoaa pankkien ulkopuolisia lainatuotteita. Vastuullinen lainaaminen on eräs Creditstarin toiminnan ydinajatuksia.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Creditstar”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *