Euro24

 • euro24euro24

 • Tiedot

  Euro24 tarjoaa luottotilin, jonka kautta voit nostaa 100-2000 euroa nopeasti tilillesi. Voit nostaa juuri sen verran kuin tarvitset, eikä koko nostovaraa tarvitse käyttää kerralla. Palvelu toimii kuten luottokorttisi: luottotili on luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä.

  Euro24 tarjoaa ensimmäisen noston 1000 euroa KEVÄT18 kampanjakoodilla ilman nostokuluja.

  Euro24 tarjoaa rahat tilille nopeasti

  Lainaa haetaan verkkopalvelun kautta ja positiivisen lainapäätöksen jälkeen luottotili ja rahat ovat heti käytössäsi ja voit alkaa tehdä nostoja.

  Luottotilin vaatimukset

  Perusvaatimuksina luottotilin avaamiselle ovat 21-vuoden ikä, säännölliset tulot, moitteeton luottohistoria sekä Suomen kansalaisuus. Jos nämä perusvaatimukset täyttyvät, myönnetään luottotili asiakkaan käyttöön hyvin todennäköisesti. Luottopäätökset tehdään kuitenkin asiakaskohtaisesti.

  Lainapalvelusta lainan hakemiseen ei vaadita vakituista työpaikkaa. Hakijalla täytyy kuitenkin olla tuloja. Osa-aikainen työ, eläke tai opintotuki on yleensä riittävä säännölliseksi tuloksi.

  Luottotilin voit hakea nopeasti käyttöön

  Luottoa heti saat helpoiten hakemalla luottotiliä Euro24:n sivujen kautta. Etusivulta löydät linkin hakemukseen, joka kannattaa täyttää huolella, koska huolellisesti täytetty hakemus edesauttaa lainan saantia. Luottotilin hakeminen ei maksa mitään. Kuluja kertyy vain tehtyjen nostojen perusteella.

  Myös  Esktraluotto ja Eurolimiitti tarjoavat vastaavanlaisen luottotilin nopeasti ja heillä nostorajat ovat 2100 ja 3000 euroa.

  Luottotilin takaisinmaksun kustannukset

  Luottotili maksaa asiakkaalle vain nostoihin perustuen: kustannuksia tulee vain tehtyjen nostojen perusteella. Nostetusta lainasummasta maksetaan myös kuukausikorkoa. Lainapalvelun luottotilin kuukausikorko on tällä hetkellä 9,9 % ja nostoprovisio 14,9 % tehdystä nostosta. Tarkat kustannukset kannattaa tarkistaa Euro24:n sivuilta.

  Euro24 ja yleiset tiedot

  Lainan takaisinmaksuaika voi olla 3-35 kuukauden välillä. Voit halutessasi lyhentää luottoasi kuukausittain min. 20 % avoimesta pääomasta. Kun maksat lainan takaisin nopealla aikataululla, voit säästää korkokuluissa.

  Mikäli sinulle tulee vaikeuksia takaisimaksun kanssa, kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä asiakaspalveluun ja sopia maksusuunnitelmasta.

  Muut vastaavat lainapalvelut

  Jos haluat vielä vertailla tai kilpailuttaa lainasi, suosittelemme Zmartaa tai Lendoa. He kilpailuttavat lainahakemuksesi noin 15 pankin ja rahoitusyhtiön kesken ja voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Lainahakemuksen täyttäminen on asiakkaalle aina ilmaista eikä velvoita hakijaa mihinkään. Toinen vastaava luottotiliä tarjoa palvelu on Rahapalvelu.

  Yritys

  Lainapalvelun toteuttaa Euro24 Finance Oy, joka toimii Suomessa Turussa. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja se kuuluu Suomen luotonantajarekisteriin.Yhtiö on luotettava, suomalainen rahoituspalveluiden tarjoaja.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Euro24”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *