Rahalaitos

 • rahalaitosrahalaitos

 • Tiedot

  Haluatko nostaa edullisen lainan nopeasti? Ja samalla myös haluat varmistaa parhaat lainaehdot? Rahalaitoksen yksi lainahakemus voi tuoda tarjolle nopeasti pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä monta lainatarjousta, joista voit valita parhaan. Rahalaitos on palvelu, joka tekee työn ja kilpailuttaa lainasi eri rahoituslaitoksilta: säästä aikaa ja rahaa.

  Voit hakea 500-70 000 euroa lainaa Rahalaitoksen kautta ja näin voit saada heti useamman edullisen tarjouksen. Voit päättää itse mihin käytät lainasumman ja Rahalaitos keskittyy välittämään sinulle lainan henkilökohtaisesti. Rahalaitos ikään kuin varmistaa, että lainasi on edullinen ja tekee sen nopeasti.

  Rahalaitos soveltuu kaikille, jotka haluavat varmistaa edullisen lainan

  Lainaa voi hakea 20 vuotta täyttänyt henkilö, jonka vuositulot ovat yli 7200 euroa. Kun olet hoitanut raha-asiat hyvin ja tulosi ovat riittävät hakemaasi lainasummaan, voit saada lainan helposti. Suuremmissa lainasummissa suositellaan rinnakkaishakijan käyttöä, eli yleensä puolison tai muun perheenjäsenen kanssa lainan hakemista.
  Lainojen yhdistäminen edullisella lainalla on hyvä ratkaisu, kun haluat selkeyttää ja säästää kuukausikuluissa. Rahalaitos soveltuu tähän, koska lainat ovat edullisia suurillekin summille kilpailutuksen ansiosta.

  Näin haet lainaa nopeasti Rahalaitoksen kautta

  Rahalaitos on palvelu, jossa tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, jonka perusteella voi saada tarjouksia ja lainaa netistä parhaan tarjouksen kautta. Rahalaitos siis välittää edullisen lainan hyvillä lainaehdoilla helposti.

  Kun olet täyttänyt lainahakemuksen Rahalaitoksen palvelussa, voit vertailla saamiasi lainatarjouksia palvelussa Oma.Rahalaitos.fi. Siellä näkyvät kaikki saamasi lainatarjoukset. Voit hyväksyä jo ensimmäisen lainatarjouksesi samantien tai jäädä odottamaan hetkeksi kaikkia lainatarjouksia. Kilpailuttamalla saat taatusti lainaa edullisesti.

  Tehdäänkö lainasopimus Rahalaitoksen kanssa?

  Lainasopimus tehdään suoraan valitun luotonmyöntäjän kanssa. Rahalaitos ei tarjoa lainkaan omia lainoja vaan toimii lainanvälittäjänä ja sillä on yhteistyökumppaneina lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Kyseessä on siis rahoitusvertailu, jonka kautta voit saada lainatarjouksia. Saamasi lainatarjoukset ovat kilpailukykyisiä, koska myös lainanmyöntäjän haluavat saada aikaan myönnettyjä lainoja.

  Onko lainan hakeminen sitovaa?

  Lainahakemus ei vielä edellytä lainanhakijalta toimenpiteitä eikä se velvoita mihinkään. Voit vapaasti valita hyväksytkö mitään lainatarjouksista. Rahalaitoksen hakemuksen jättäminen, sekä palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta huolimatta siitä, päädytkö lainan ottamiseen vai et.

  Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

  Ensimmäinen lainatarjous voi olla sinulla jo minuuteissa sen jälkeen, kun olet jättänyt hakemuksen. Voit tietysti jäädä odottamaan myös muita tarjouksia tai hyväksyä jo ensimmäisen niin päätettyäsi. Useimmat tarjouksista ovat nähtävillä päivän-parin sisällä hakemuksen jättämisestä.

  Milloin rahat ovat tilillä?

  Osa lainaa tarjoavista yrityksistä siirtää lainasumman tilillesi muutaman minuutin kuluessa ja yleisesti lainat ovat käytettävissä muutaman päivän sisällä. Pienemmät lainasummat siirretään yleensä nopeammin tilille kuin suuremmat lainasummat. Rahojen siirtyminen on riippuvaista täysin lainantarjoajasta ja sen käytännöistä. Kannattaa lukea lainatarjous tarkasti ja tutustua lainaehtoihin.

  Voiko Rahalaitos yhdistää monta pienlainaa?

  Kyllä, se onnistuu ja on varmasti myös taloudellisesti järkevää. Pienlainojen kulut ovat monesti huomattavia lainasummiin verrattuna ja varsinkin siinä tapauksessa, että lyhennettäviä lainoja on useita. Kun kilpailutat ja otat yhdistävän lainasi Rahalaitoksen kautta, sinun tarvitsee lyhentää vain yhtä lainaa, jossa on kilpailutetut ehdot ja kulut.

  Miksi kilpailutus kannattaa?

  Kilpailutus on yleisesti aina kannattavampaa kuin vain yhden lainatarjouksen pyytäminen. Pyytämällä lainatarjouksia mahdollisimman monelta rahoitusyhtiöltä ja pankilta voit varmistua siitä, millä ehdoilla lainaa voidaan juuri sinulle myöntää. Näin parannat todennäköisyyksiä sille, että saat parhaat ehdot omalle lainallesi. Rahalaitos tekee kaiken tämän kilpailutustyön puolestasi, kun täytät Rahalaitoksen lainahakemuksen.

  Lainaa hakiessa voit kilpailuttamalla myös painottaa omia kriteerejä rahoituksen valinnassa. Esimerkiksi, mikäli arvostat alhaisia lainan korkokuluja, valitse sellainen lainayritys, joka tarjoaa niitä edullisimmin. Kun vielä saat Rahalaitoksen avulla kilpailutettua lainantarjoajat yhdellä ainoalla, ilmaisella hakemuksella, se on vielä helppoakin. Vastaavanlaista palvelua tarjoavat myös LendoZmartaEtua ja Freedom Rahoitus.

  Yritys

  Rahalaitos on osa Eone Oy:tä, joka on toiminut vuodesta 2001 asti. Eone Oy:lle on myönnetty korkein AAA- luottoluokitus ja Rahalaitos-palvelulla on avainlipputunnuksen käyttöoikeus merkkinä suomalaisesta palvelusta.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Rahalaitos”

  1. Kaarela T.Rahalaitos
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Kilpailutuksen kautta laina otettiin lopulta suurelta pankilta. Rahalaitos auttoi varmistamaan edullisen lainan.

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *