Vivus Jousto

 • vivus-joustovivus-jousto

 • Tiedot

  Vivus Jousto tarjoaa nopeasti arjen menoihin luottotilin. Luottotiliä voit käyttää menoihisi nostorajasi puitteissa silloin, kun tarvitset. Se toimii kuten virtuaalinen luottokortti, joka on heti käytettävissä.

  Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen luottotili on heti käytössäsi ja rahat siirtyvät tilille nopeasti n. 15 minuutin kuluessa hakemisesta. Vivus Joustotilin avaaminen on maksutonta. Maksat kuluja ja korkoa ainoastaan nostamastasi summasta.  Tilin avaaminen on ilmaista ja se onnistuu palvelun lomakkeella hetkessä.

  Vivus Jousto luottotili ja 2000-3000 euroa käyttöön minuuteissa

  Aloita luomalla palveluun käyttäjätili, minkä teet helposti täyttämällä henkilötiedot, yhteystiedot ja pankkitiedot. Seuraavaksi tunnistaudu Tupas-palveluun verkkopankkitunnuksilla ja hae luottopäätös.

  Kun sinulla on luottotili omalla nostorajalla käytössä, voit tehdä noston omalle pankkitilillesi heti. Valitse vapaasti nostettava summa luottorajasi puitteissa ja se siirtyy tilillesi 15 minuutin kuluessa.

  Nopeasti myönnettävä luottotili kohtuullisella kk-erällä

  Joustotililtä tehty nostosumma maksetaan takaisin kuukausierällä, joka on 5% nostetusta kokonaissummasta tai vähintään 20 euroa. Voit myös lyhentää nostettua summaa suuremmissa erissä, jolloin säästät kuluissa.

  Nopeista luotonmyöntäjistä Vivus on eräs luotettavimpia ja nopeimmin toimivia palveluita. Kun tarvitset nopeasti rahoitusta arjen tai vapaa-ajan kuluihin, Vivus Jousto on toimiva valinta.

  Lainapalvelu

  4finance Oy on osa kansainvälistä yhtiötä, jolla on toimintaa Vivus -nimellä mm. Pohjoismaissa. Kokeneella rahoituspalveluiden ja pikalainojen välittäjällä on asiakkaita yli 100 000. Lähes vastaavaa lainatuotetta Vivus Jousto -palvelun kanssa tarjoaa Rahapalvelu.

 • Arvostelut

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *