Limiittilainat

 • limiittilainatlimiittilainat

 • Tiedot

  Limiittilainat lainaa nopeasti 20–2250 euroa lainalimiitin muodossa. Lainahakemuksen täyttäminen on palvelun kautta helppoa ja se vie aikaa vain pari minuuttia. Lainan voit nostaa omalta luottolimiitiltä omalle tilille silloin, kun tarvitset sitä eniten.

  Lainapäätös tehdään minuuteissa ja rahat ovat tililläsi parissa tunnissa tai nopeammin. Menojen varalle on hyvä olla käytössä Limiittilainat -tililuotto, joka on käytettävissä silloinkin, kun et voi asioida pankissa. Limiittilainat tuo joustavuutta arkeen juuri silloin, kun sitä tarvitset.

  Lainapäätös heti ja oma luottotili nopeasti käyttöön

  Luottolimiitti on joustava vaihtoehto pikalainaa tarvitsevalle. Koko limiittisummaa ei tarvitse nostaa kerralla, vaan voit hakea oman luottorajan käyttöön ja nostaa lainaa haluamissasi erissä. Kaikki lainat ovat vakuudettomia lainoja, eikä niihin vaadita myöskään erillistä takausta.

  Lainahakemuksen löydät verkkopalvelusta, jossa hakeminen aloitetaan tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla, minkä jälkeen hakuprosessi ohjaa eteenpäin. Hakemisessa täytetään tarvittavan lainan tiedot sekä tiedot tuloista ja menoista, minkä perusteella tehdään luottopäätös. Myös henkilön maksuhistoria tarkistetaan, mikä vaikuttaa päätökseen luoton myöntämisestä.

  Joskus voi tarvita nopeasti lainaa ja luottoraja menojen varalle voi olla hyvä apu tilanteeseen. Luottolimiitin voi hakea myös tulevien menojen varalle, koska palvelussa maksetaan kuluja vain tehdyistä nostoista.

  Limiittilainat ja lainan takaisinmaksu

  Lainapalvelu tarjoaa joustoa lainan takaisinmaksuun ja maksuvaikeuksien ilmetessä on aina hyvä neuvotella maksusuunnitelmasta ennen eräpäivää. Palvelusta voi saada pikalainaa heti tilille ja palvelu on valmis myös työskentelemään sen eteen, että lainan takaisinmaksu palvelee asiakasta. Ota yhteys asiakaspalveluun ja pyydä tarvittaessa joustoa lainan takaisinmaksuun. Ystävällinen ja auttavainen asiakaspalvelu auttaa sinua puhelimitse sekä sähköpostitse klo 9-15 arkisin. Hakemuksen luottolimiitille voi jättää palvelussa milloin tahansa.

  Yritys

  Limiittilainat sijaitsee Helsingissä ja palvelun taustalla toimii Suomen Rahoitusyhtiö Oy. Yritys pyrkii hyvään asiakaspalveluun ja joustavuuteen palvelun laadun takaamiseksi. Limiittalainat on luotettava ja suomalainen rahoituspalveluiden tarjoaja.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Limiittilainat”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *