Ege.fi

 • ege-fiege-fi

 • Tiedot

  EGE lainaa 100–2800 euron pikalainan 2–12 kk ajalle. Egen laina on edullinen vippi nopeasti tilille silloin, kun sitä tarvitset. Lainaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa ja voit myös nostaa useamman pikalainan oman luottolimiittisi puitteissa. Hae Egeltä nopea ja edullinen pikalaina.

  Uusien asiakkaiden lainasumma on 100–2800 euroa ja tämä voidaan myöntää nopeasti käyttöön tekemällä hakemuksen verkkopalvelussa. Kun hakemasi pikalaina on myönnetty, rahat siirretään tilille Ekspress-palvelulla 30 min kuluessa. Ege tarjoaa edullisen pikalainan juuri silloin, kun tarvitset.

  Näin haet EGE-lainan nopeasti

  EGE-laina on jokaiselle vähintään 20-70 vuotiaalle, hyvin raha-asiansa hoitaneelle henkilölle. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita ja lainan hakemisessa oleellista on, että hakijalla on säännöllisiä tuloja.

  Voit hakea pikalainaa palvelusta 24h vuorokaudessa jokaisena päivänä. Tunnistaudu vain palvelussa omilla pankkitunnuksilla ja täytä tiedot tarvitsemastasi lainasta. Hakemuksessa kysytään myös tietoja taloudestasi ja käytettävissä olevista tuloista. Palvelu voi pyytää kolmen kuukauden pankkitiliotetta suuremmissa summissa. Lainahakemus käydään läpi nopeasti ja lainapäätös tehdään useimmiten heti.

  Jos haluat varmistaa rahojen nopean siirtymisen tilille voit käyttää Ekspress-palvelua, jolloin rahat siirretään tilillesi 30 min kuluessa. Muut lainat siirtyvät tilille useimmiten 2 työpäivän kuluessa. Kun sinulla on käytettävissä avointa henkilökohtaista liimiittiä eli luottorajaa, voit nostaa myös useamman lainan sen puitteissa. Luottojen siirto tapahtuu ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina.

  EGE-lainan kustannukset ja laina-aika

  Egen tuote on pikavippi -luottolimiitti 100-2800 euron luottorajalla ja 2-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Todellinen vuosikorko 2800 euron luotolle on 50,0%. Egen todellinen vuosikorko pikalainoissa on markkinoilla halvimpia.

  Ege-lainoja suunnitellaan myös kanta-asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, joten asiakkuus palvelussa palkitsee, jos tarvetta lainalle muodostuu myös myöhemmin. Palvelu voi tarjota enemmän joustoa hyvin aikaisemmat maksut hoitaneiden asiakkaiden arkiasioiden hoitoon.

  Eurolimiitti, Limiitti.fi ja Fleksiluotto ovat vastaavia lainapalveluita, joista on mahdollista avata luottolimiitti käyttöön nopeasti.

  Yritys

  Ege.fi Finance Oy on lainoihin erikoistunut luotettava yritys jonka tuotteita ovat nopeasti myönnettävät vipit eli pikalainat. Palvelun käyttämät palvelimet on suojattu asianmukaisin ohjelmin ja ne päivitetään tasaisin väliajoin tietoturvallisuuden varmistamiseksi. Egeltä voi hakea lainan luotettavasti ja nopeasti.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Ege.fi”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *