Lainasto.fi

 • lainastolainasto

 • Tiedot

  Lainastolta käyttöön Joustoluotto, jonka nostovara on 100-5000 euroa. Joustoluotto on tililuotto, joka on fiksu valinta silloin, kun tarvitset joustavuutta takaisinmaksuun. Joustava tililuotto käyttöön nyt: maksat vain nostoista joustavasti 3-36 kuukauden kuluessa. Avaa oma nostorajasi käyttöön ilmaiseksi ja hyödynnä tarjous, joka tarjoaa myös nostokulut ilmaiseksi.

  Toteuta haaveesi, hyödynnä tarjous jota ei voi ohittaa tai toteuta matka äkkilähdöllä. Tilapäiset rahoitusongelmat ratkeavat helposti ja nopeasti, kun haet Joustoluoton käyttöösi. Lainapäätös 10 minuutissa ja vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Joustoluotto heti käyttöön ja summa tilille.

  Lainaston lainatuotteita ovat:

  Lainastolta tilille 3000-5000 euroa  – Edullisesti ja heti

  Lainan hakeminen Lainastolta on helppoa. Kun haet lainaa ensimmäistä kertaa tarvitset tunnistautumista varten verkkopankkitunnukset, joiden avulla luot tunnukset palveluun. Seuraavilla lainanhakukerroilla voit käyttää matkapuhelinta ja omaa palvelun PIN-koodiasi.

  Lainahakemukseen täytetään mm. henkilökohtaiset tiedot, tiedot tuloista sekä haluamasi lainasumma ja laina-aika. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja selkeää ja prosessi opastaa sinua eteenpäin.

  Lainahakemus käydään läpi Lainaston asiakaspalvelussa mahdollisimman pikaisesti. Hae lainaa heti, jos tarkoituksesi on nostaa laina pikaisesti. Kun olet vahvistanut puhelinnumerosi tekstiviestillä, lainapäätös ja tieto rahojen siirtämisestä saapuvat kumpikin tietoosi tekstiviestillä. Palvelu lupaa, että 95% hakijoista saa lainapäätöksen 10 minuutissa ja näin ollen myös lainasumma siirretään pikaisesti hakijan tilille.

  Lainastolta joustavasti lainaa jopa 36 kk ajalle

  Lainastolla on kolme lainatuotetta. Pikavipit ovat 100 – 400 euron lainoja, joissa pikavippi 18v henkilölle on mahdollinen ja se edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Yli 21 vuotta täyttäneet voivat saada 100 – 3000 euron tililuoton. Kulutusluottoa puolestaan voidaan myöntää 2000 – 5000 euron summille. Lainoja myöntäessä katsotaan oleellisesti hakijan takaisinmaksuvalmiuksia.

  Laina-aika on sidoksissa lainasummaan. 100 – 400 euron suuruisella lainalla takaisinmaksuaikaa on enintään 12 kuukautta ja 100 – 3000 euron tililuotolla puolestaan 3-34 kuukautta. Kulutusluoton takaisinmaksuaika vaihtelee 12 ja 36 kuukauden välillä.
  Maksuohjelman muutoksella lainalle voi saada 7 päivää lisää maksuaikaa. Muutoin takaisinmaksuaikataulussa on pysyttävä. Jos lainan lyhentämisessä on ongelmia, on tällöin otettava yhteyttä mahdollisimman pikaisesti asiakaspalveluun.

  Lainasto on edulullinen

  Lainan kustannuksia ovat korot ja muut kulut, joiden suuruus määritellään kunkin lainan yhteydessä tehtävässä kuluttajaluottosopimuksessa. Tekstiviestikulut ovat 2 euroa kultakin viestiltä ja maksuohjelman muutoksesta puolestaan peritään 10 euron suuruinen maksu. Korko voi vaihdella kulloinkin voimassa olevan korkotilanteen sekä lainanhakijan henkilökohtaisten tietojen perusteella.

  Yritys

  Lainasto Oy on suomalainen ja rekisteröity rahoitusyritys, jonka päätoimisena toimialana ovat pienlainat. Lainaston pyrkimys on olla luotettu pienlainojen tarjoaja Suomessa.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Lainasto.fi”

  1. Jaakko R.Lainasto.fi
   Keskiarvo:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Siirrettiin 5000 tilille nopeasti ja palvelu muutenkin Ok

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *