Credigo

 • credigocredigo

 • Tiedot

  Credigo tarjoaa pikalainaa 100-2500 euroa jopa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Credigolta saat lainapäätöksen heti ja lainasumma siirretään tilille nopeasti. Kun tarvitset kertalainan nopealla toimituksella tilillesi heti, valitse Credigon laina.

  Credigo myöntää lainaa yli 20-vuotiaalle Suomen kansalaiselle, jolla on säännöllisiä tuloja. Esimerkiksi 100-400 euron lainasummalle tulovaatimus on 400 euroa kuukaudessa ja 500-2500 euron lainasummille tulovaatimus on 600 euroa kuukaudessa. Jos henkilötietosi ja maksuhistoriasi ovat kunnossa ja tulosi ovat riittävät, voit hyvin todennäköisesti nostaa Credigolta pikalainaa.

  Pikalaina nopealla hakemuksella – rahat tilille 15 minuutissa

  Hakemiseen riittää, että kirjaudut palveluun verkkopankkitunnuksilla ja täytät palvelun lainahakemuksen verkossa. Luottopäätös näkyy ruudullasi heti hakemuksen täytettyäsi. Lainasopimus allekirjoitetaan myös sähköisesti. Sinulla on tiedossasi lainapäätös heti, kun lainahakemus on tehty.

  Laina hakeminen tilille onnistuu siis 15 minuutissa. Saat vahvistuksen tekstiviestillä, kun summa on siirretty tilillesi. Lainan myöntäminen yöaikaan sekä viikonloppuisin on rajoitettua, joten hakemusta tehdessäsi tarkistä palvelun aukioloajat lainaa hakiessa.

  Credigo lainan tiedot ja kustannukset

  Credigon hinnasto on selkeä. Lainan nostamiseen ei liity kuluja tai palvelumaksuja. Lainasta peritään korkoa, jonka Credigo ilmoittaa kuukausikorkona. Lainojen todellinen vuosikorko on keskimäärin noin 42% ja se voi vaihdella riippuen laina-ajasta ja lainasummasta.

  Credigo ilmoittaa koron kuukausikorkona, jota maksetaan 12 kertaa vuodessa (kuukausia vuodessa). Korko on edullista tasoa nopeasti myönnettävissä kulutusluotoissa.

  Lainaa moneen tarkoitukseen

  Jos Credigon 2500 euron luotto ei ole riittävä ja tarvitset enemmän pikalainaa, kannattaa vertailla palveluita, jotta voit löytää sopivamman lainatarjonnan. Kun kilpailutat lainasi esim. Lendon tai Simplian kautta, voit saada sekä lainatarjouksen suuremmalle summalle että paremmat lainaehdot. Jos taas tarkoituksesi on nostaa laina nopeasti tilille, kannattaa katsoa Easycredit ja Ostosraha -lainapalvelut, joiden etuna on myös rahojen nopea siirto asiakkaan tilille.

 • Arvostelut

  1 Arvostelu kohteessa “Credigo”

  Kirjoita arvostelu

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *